Probably The World’s Best Panel!

Ο Chris Sims λέει ότι παράτησε το κολέγιο για να παίζει Grand Theft Auto, μέχρι που αποφάσισε να αρχίσει να διαβάζει comics επαγγελματικά. Γράφει σε κανα δυο blog, έχει βγάλει ένα βιβλίο, το οποίο δεν πήγε άσχημα, δουλεύει σε κομιξάδικο και γενικά κάνει ότι μπορεί για να αισθανόμαστε άσχημα, όλοι εμείς που αγχωθήκαμε να πάρουμε ανώτερη μόρφωση, για να έχουμε ένα καλύτερο μέλλον.

Διαβάζοντας λοιπόν το Chris’s Invincible Super Blog, έπεσα πάνω σε ένα post, στο οποίο έκανε review το τεύχος  #53 του TAROT: WITCH OF THE BLACK ROSE, το οποίο ξεκινάει με τη φράση:

Tarot: Witch of the Black Rose #53 is the worst comic book I own.

Μετά από μια τέτοια εισαγωγή, περιμένεις να κινείται και το υπόλοιπο review στα ίδια επίπεδα και πίστέψτε με, ο Chris δεν θα σας απογοητεύσει. Ο λόγος για το σημερινό post, όμως, δεν είναι, φυσικά, ένα review του TAROT, αλλά το παρακάτω panel:

haunted_vagina

Samantha Brown! You have to get out of here! Your vagina is haunted!
(για τις μηχανές αναζήτησης…)

Πραγματικά, νομίζω ότι ξεπέρασε το πλέον διάσημο panel του WANTED:

wanted

Πάντως, αν η ιδέα ενός στοιχειωμένου κόλπου σας φαίνεται να έχει προέλθει μετά από κατάχρηση ναρκωτικών ή/και αλκοόλ, υπάρχει πάντα και αυτό.

Ήμουν έτοιμος να κλείσω το post με την ετυμηγορία ότι βρήκα το καλύτερο panel που έχει εμφανιστεί ποτέ σε comic, μέχρι που βρήκα και το παρακάτω στο FailBlog:

fail_subtance

Δεν ξέρω από ποιο τεύχος είναι, αλλά πραγματικά έχω μείνει άφωνος…  Πρώτα εκείνη η ιστορία, τώρα αυτό, μάλλον θα αρχίσω να αγοράζω και πάλι Spider-Man…