Για Tα Indie Comics…

Η ενημέρωση για τα νέα στον χώρο των comics έχει γίνει αρκετά εύκολη πια, με τόσα εξειδικευμένα sites και blogs που υπάρχουν στο internet, αλλά και από τις συζητήσεις μεταξύ κομιξοφίλων, ακόμα και στο αγαπημένο μας comic book shop, κουβεντιάζοντας με τον λατρευτό πωλητή.

Για να πω την αμαρτία μου, λόγω έλλειψης χρόνου, αλλά και απουσίας από την Αθήνα επί σειρά ετών,  η μόνη μου πηγή ενημέρωσης για τα περί των comics ήταν το site του Comicdom (αχ, ωραίες εποχές).

Τα πράγματα όμως άλλαξαν, οι καιροί περάσαν, και έφτασε η στιγμή που ο μικρός Αντώνης ήθελε να ψάξει και να ανακαλύψει κομμάτια αυτού του μικρού θαυμαστού κόσμου ώστε να τα μοιραστεί με τους φίλους του (τι οίστρος είναι αυτός…).

Για να μη μακρηγορώ, θέλω να σας παρουσιάσω ένα blog (σαν τούτο εδώ, καλή ώρα) το οποίο, όμως, ασχολείται (σχεδόν) αποκλειστικά με τα αμερικανικά indie comics. Πρόκειται για το πολύ όμορφο και χρήσιμο (για μερικούς από εμάς) indiepulp.com το οποίο, με συνεχείς ανανεώσεις (πολλές μέσα στη βδομάδα, ακόμα και μέσα στην ίδια μέρα), ενημερώνει με reviews για νέες (ή όχι και τόσο νέες) κυκλοφορίες από το χώρο της αμερικανικής indie σκηνής.

indiepulp

Παρόλο που πρόκειται για blog, το περιεχόμενο αλλά και ο τρόπος γραφής των συντακτών του μας προδιαθέτουν για πιο επαγγελματικές δουλειές (π.χ. περιοδικό).

Εάν, λοιπόν, ψάχνετε ένα (ακόμα) μέρος για την indie ενημέρωσή σας, ξέρετε που να κοιτάξετε!