Ο Marv Wolfman Στο Comicdom Con!

crisisoninfiniteearthsΕίμαστε στην πολύ ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι ο βετεράνος συγγραφέας Marv Wolfman, θα τιμήσει με την παρουσία του το Comicdom Con Athens 2009, στο πλαίσιο του φετινού αφιερώματος στα υπερηρωικά comics!

O Αμερικανός συγγραφέας Marv Wolfman, ξεκίνησε να εργάζεται στη DC Comics το 1968. Σε μια πορεία 40 ετών, κατόρθωσε να αφήσει ανεξίτηλο το αποτύπωμά του στο χώρο των comics, με το πολυετές run του, στο THE TOMB OF DRACULA, με το γεγονός ότι ανανέωσε τη σειρά The New Teen Titans, (καθιστώντας τη στη δεκαετία του ’80, αντίπαλο δέος των δημοφιλών X-Men της Marvel), καθώς και για το ότι υπήρξε συγγραφέας του Crisis On Infinite Earths, μιας από τις σημαντικότερες και πλέον επιδραστικές ιστορίες στην Ιστορία των superhero comics.

Eίτε για τη Marvel, είτε για τη DC Comics, o Wolfman έχει δημιουργήσει ορισμένους από τους πλέον δημοφιλείς υπερήρωες, όπως ο Nightwing (συν-δημιουργός του concept, όχι του χαρακτήρα), η Starfire, ο Tim Drake, η Raven, ο Cyborg, ο Bullseye και ο Blade, ο δημοφιλής χαρακτήρας που ενσάρκωσε ο Wesley Snipes στην ομώνυμη κινηματογραφική τριλογία.
wallsecret1