Oh, Kirkman, You Tease…

(μτφ. τίτλου: Α ρε Kirkman, μωρή παλιοανάφτρα…)

Μια σειρά από teasers που σχετίζονται με τις δουλειές του Robert Kirkman έχει αναρτήσει η Image στο site της.

H πλειοψηφία αυτών αφορά στο THE WALKING DEAD, την αγαπημένη zombie σαπουνόπερα όλων. Όπως φαίνεται από τα teasers, οι ήρωες του TWD θα συναντήσουν νέα πρόσωπα στην πορεία της σειράς. Τα τρία teasers, με τίτλους The Dead Do Not Stalk, The Dead Do Not Track και The Dead Do Not Watch (το τελευταίο βρίσκεται, προς το παρόν, αποκλειστικά στο IGN) φανερώνουν ότι πρόκειται για ζωντανούς και όχι νεκρούς και, κατά πάσα πιθανότητα, στρατιωτικούς, αν κρίνουμε από τα εικονιζόμενα ρούχα τους και όπλα τους. Φαίνεται, λοιπόν, πως το WALKING DEAD οδεύει σύντομα προς ένα ακόμη μεγάλο γεγονός.

twd_teasers

Εκτός του TWD, πάντως, αρκετά ακόμη είναι τα teasers που παρουσιάζουν ενδιαφέρον. Ένα από αυτά, με τίτλο The Invincible War Was Only The Beginning: Conquest Is Coming, προαναγγέλλει ακόμη περισσότερους μπελάδες στο INVINCIBLE, ενώ εξαιρετικό ενδιαφέρον παρουσιάζει και το teaser του THE HAUNT, την πολυδιαφημιζόμενη από πρόπερσι συνεργασία των Kirkman και McFarlane, η οποία θα βρεθεί τελικά στα ράφια το ερχόμενο καλοκαίρι. Προσωπικά, μου θυμίζει κάτι σε Marvel, με τίτλο WHAT IF: Spawn Fucked Spider-Girl And Had A Child, αλλά τέλος πάντων. Περισσότερα, αλλά όχι πολλά περισσότερα, για το THE HAUNT μπορείτε να δείτε εδώ.

haunt_teasers

Ο Kirkman, τέλος, δεν περιορίστηκε στις δουλειές με την Image. Στο blog του βρίσκεται κι ένα teaser για το DESTROYER, το οποίο θα κυκλοφορήσει για λογαριασμό της Marvel και αποτελεί τη δεύτερη δουλειά του team Kirkman-Walker, μετά το INVINCIBLE.

Τα περισσότερα από αυτά τα teasers, καθώς και όποια ακολουθήσουν (αυτή τη στιγμή είναι εννιά, συν αυτό της Marvel) μπορείτε να τα δείτε στο site της Image.