COMIC BOOK COMICS: Upcoming Reviews

Ένα από τα mini series που με έχουν ενθουσιάσει αυτό τον καιρό και ανυπομονώ να τελειώσει, προκειμένου να του κάνω ολοκληρωμένο review, είναι το COMIC BOOK COMICS, των Fred Van Lente και Ryan Dunlavey. Ωστόσο, έχω την εντύπωση ότι η ενασχόληση του Van Lente με τους απέθαντους της Marvel (MARVEL ZOMBIES 3 και 4) και το “χαλαρό” πρόγραμμα της Evil Twin Comics θα καθυστερήσουν πολύ αυτή τη στιγμή, καθώς τα τεύχη του CBC εκδίδονται κάθε τρεις-τέσσερις μήνες, στην καλύτερη περίπτωση.

cbc

Η χθεσινή μου ανάγνωση του #3, όμως, με ενθουσίασε – για ακόμη μια φορά – τόσο πολύ που αποφάσισα να ξεκινήσω τα review μου σε κάθε τεύχος ξεχωριστά. Ήδη έχω τα τρία πρώτα στα χέρια μου, οπότε αναμένετε τα review τους σε τακτά χρονικά διαστήματα: το πρώτο (στο οποίο πρέπει μάλλον να ξαναρίξω μια ματιά, για να το θυμηθώ καλύτερα – και δε θα το κάνω Κυριακή πρωί, να με συγχωρεί η χάρη σας…) θα έρθει μέσα στην επόμενη εβδομάδα, οπότε stay tuned.

comicbookcomics2Δε θα σας αφήσω έτσι, όμως, με μια στεγνή αναγγελία μελλοντικών reviews. Όσοι δε γνωρίζετε (κακώς!) το COMIC BOOK COMICS, ρίξτε μια ματιά στη σελίδα του comic, όπου μπορείτε να βρείτε πολλές πληροφορίες και previews από το πρώτο και το δεύτερο τεύχος. Και όσοι το γνωρίζετε, αλλά η τετραμηνιαία (στην καλύτερη περίπτωση- μη ξεχνιόμαστε) δε σας αρκεί, μπορείτε να δείτε κάποια extra features.

To πιο πρόσφατο από αυτά είναι η mini ιστορία The Texas Mafia, η οποία συμπεριλήφθηκε στο πρόγραμμα του Staple ’08 και μιλάει για τον Τεξανό Jaxon, ένα από τους δημιουργούς που “ερίζουν” για τη δημιουργία του πρώτου underground comic.

Το δεύτερο είναι πιο παλιό, η ιστορία με τον τίτλο Crime: Oh Man, Does It Pay, η οποία είχε συμπεριληφθεί προ διετίας στην ανθολογία της Εvil Twin (AWESOME: THE INDIE SPINNER RACK ANTHOLOGY) και αφορούσε στα πρώτα crime comics.

Και, φυσικά, μπορείτε να αναζητήσετε και το ACTION PHILOSOPHERS, τη ματιά των δύο δημιουργών στους μεγαλύτερους φιλοσόφους της ιστορίας, το οποίο κυκλοφορεί, και πάλι από την Evil Twin, σε τρία trade paperbacks.

action