Top Shelf: Back To The Future!

Μια λεπτομερή αναφορά των μελλοντικών της σχεδίων ανάρτησε στο site της η Top Shelf. Στο πρόγραμμα της εκδοτικής μπορούμε να δούμε όλα τα νέα comics που θα εκδοθούν σίγουρα μέσα στο 2009, το σύνολο των εκδόσεών της για τη χρονιά που διανύουμε (μαζί με 2nd, 3rd και 9th printings), αλλά και μερικά από τα comics που πρέπει να αναμένουμε μέσα στα επόμενα τρία χρόνια!

essex_county_hardcover_lgΔε ξέρω για εσάς, αλλά εγώ, απ’ όσα είδα, ανυπομονώ για το ΤΗΕ COMPLETE ESSEX COUNTY του Jeff Lemire, το οποίο συγκεντρώνει τα τρία volumes του έργου του (Αύγουστος) και το ALEC: THE YEARS HAVE PANTS (A LIFE-SIZE OMNIBUS), την ολοκληρωμένη συλλογή των αυτοβιογραφικών ιστοριών του Eddie Campbell (Σεπτέμβριος).

Επίσης, ως comic fan, δε μπορώ να αγνοήσω το LEAGUE OF EXTRAORDINARY GENTLEMEN (VOL. III): CENTURY #1, το οποίο κυκλοφορεί τον επόμενο μήνα και το AWESOME 2: AWESOMER, το δεύτερο volume της ανθολογίας της Top Shelf (το πρώτο ήταν το AWESOME: THE INDIE SPINNER RACK ANTHOLOGY), παρόλο που δεν είναι my cup of tea…

alec_cover_sc_lgΚαι πάμε στις κλεφτές ματιές στο μακρινό μέλλον! Σύμφωνα με τον κατάλογο της εκδοτικής, κάπου μέσα στα 2009-2010 θα κυκλοφορήσουν, μεταξύ άλλων, τα SUPER NATURAL και SUPER SPY: THE LOST DOSSIERS του Matt Kindt, το συγκεντρωμένο σε δύο volumes των 500 σελίδων BACCHUS OMNIBUS του Eddie Campbell, καθώς και ένα short film του Jeffrey Brown σε DVD (for fuck’s sake…).

To 2011 θα πρέπει να κάνουμε οικονομία για το THE MOON & SERPENT BUMPER BOOK OF MAGIC, το πόνημα των Alan Moore, Steve Moore και διαφόρων σχεδιαστών που προορίζεται για παιδιά, το KISSYPOO GARDEN του Craig Thompson, το THE STORY OF MY TITS (sounds nice…) της Jennifer Hayden, το SUPER COMPUTER του Matt Kindt και το DOGS DAY END των Brian Wood και Nikki Cook. Και, φυσικά, για όσα ακόμη ανακοινωθούν μέχρι τότε…

Εδώ μπορείτε να δείτε όλες τις νέες κυκλοφορίες που ανακοινώθηκαν για το 2009 κι εδώ τον συνολικό κατάλογο της Top Shelf για τα επόμενα τρία χρόνια (όσα comics έχουν ανακοινωθεί τουλάχιστον).