Boom! On Newsstands…

mscovOk… προσπαθώ να γράψω ένα εντελώς διαφορετικό post εδώ και αρκετή ώρα, αλλά φαίνεται πως, τελικά, δε θα αποφύγω ένα Langridge related post και αυτή την εβδομάδα.

Βλέπετε, σε κάθε comic related site μοιάζει να υπάρχει ένα διθυραμβικό review για το νέο MUPPET SHOW (το οποίο τελικά δεν είναι available, μέσω της Diamond, στην Ευρώπη). Σε κάθε περίπτωση, πάντως, εσείς μπορείτε να διαβάσετε ένα χορταστικό preview του πρώτου τεύχους του MUPPET SHOW στο CBR αλλά και του THE INCREDIBLES στο Newsarama.

H Boom! δείχνει να πιστεύει και να ποντάρει πολύ στην επιτυχία που θα έχουν τα πιο kid-friendly comics της στο κοινό, αφού έστησε ένα νέο site που θα τα φιλοξενεί, ενώ έκλεισε και μια συμφωνία με την Kable Distribution Services, Inc. (KDS) για να διανέμει τα comics της στα newsstands, ελπίζοντας πως θα είναι προσβάσιμα σε ένα πολύ μεγαλύτερο κοινό.

Γενικά, τα all ages comics (όπως τo OWLY, το MOUSE GUARD ή το AMELIA RULES) δείχνουν να τα πηγαίνουν πολύ καλά τα τελευταία χρόνια. Λέτε η επιλογή της Boom! να στραφεί σε περισσότερους all ages τίτλους και να προσπαθήσει να επεκταθεί και έξω από το comic shop να αποδειχτεί, τελικά, μια καλή εμπορικά ιδέα;