The Comicdom Con ’09 Survival Guide: Draw The World Together

Μάθατε, λοιπόν, χθες, πώς μπορείτε να εκμεταλλευτείτε στο έπακρο τα workshops του Con. Σήμερα, στον Απόλυτο Οδηγό Επιβίωσης του Comicdom Con Athens 2009, θα σας συμβουλεύσουμε για το πώς, όχι μόνο να φύγετε με ένα original sketch στα χέρια, αλλά και να πετύχετε το… triple crown!

Στον αθλητισμό, το triple crown είναι η κατάκτηση 1) του εθνικού πρωταθλήματος, 2) του κυπέλλου και 3) του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Στο Comicdom Con Athens 2009, το triple crown θα κατακτηθεί από αυτούς που 1) θα αποκτήσουν ένα original sketch του αγαπημένου τους καλλιτέχνη, 2) θα κάθονται πάνω από το κεφάλι του, καθ’ όλη τη διαδικασία, και 3) θα συνεισφέρουν σε φιλανθρωπικό σκοπό.

Κεφάλαιο 2: Draw The World Together

ninglogo2

Στον αθλητισμό, η κατάκτηση του triple crown απαιτεί σκληρή προπόνηση, δεμένη ομάδα, ικανό προπονητή, στήριξη από τους φιλάθλους και αρκετή τύχη. Στο Con, από την άλλη, το μόνο που απαιτείται είναι η συμμετοχή σας, έναντι ενός μικρού ποσού, στο Draw The World Together!

cca08_drawΟ Φιλανθρωπικός, Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός, Draw The World Together, δημιουργήθηκε για να ενώσει τις καλλιτεχνικές κοινότητες και να παρέχει τη δυνατότητα βασικής περίθαλψης και μόρφωσης σε παιδιά που ζουν σε μη προνομιούχες κοινωνίες. Όπως και τα τρία προηγούμενα χρόνια, τα έσοδα της εκδήλωσης θα συνεισφέρουν στο σκοπό αυτό.

Για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε ποιοι είναι οι καλλιτέχνες που έχουν επιβεβαιώσει, μέχρι στιγμής, τη συμμετοχή τους, επισκεφθείτε το site του Comicdom Con Athens.