The Comicdom Con ’09 Survival Guide: Οι Εκδοτικές

Μη νομίζετε πως με το να επιβιώσετε κατά το διήμερο του Con, χάρη στον Απόλυτο Οδηγό Επιβίωσης στο Comicdom Con Athens 2009, την έχετε βγάλει καθαρή – υπάρχει μια ολόκληρη χρονιά μέχρι τη διοργάνωση του 2010 και η ελληνική σκηνή των comics δεν πρόκειται να περιμένει εσάς, για να προχωρήσει!

Κεφάλαιο 3: Οι Ελληνικές Εκδοτικές

Στα πλαίσια του Comicdom Con 2009, οι ελληνικές εκδοτικές θα συμμετάσχουν, όχι μόνο στο bazaar του ισογείου, αλλά και σε ανοιχτή συζήτηση με το κοινό, με θέμα τις εκδόσεις comics στην Ελλάδα. Επιπλέον, η καθεμιά ξεχωριστά, θα παρουσιάσει τα σχέδιά της για το μέλλον και τις προσεχείς εκδόσεις της.

cca08_theatreΝοείται να μην έχετε άποψη για το προς ποια κατεύθυνση οδεύουν οι ελληνικές εκδόσεις; Να μην έχετε πάρει χαμπάρι ποιες δυσκολίες αντιμετωπίζουν όσοι αποφασίζουν να εκδώσουν ένα ελληνικό comic; Να μη γνωρίζετε ποιοι superheroes θα μιλήσουν ελληνικά τη χρονιά που έρχεται; Να μην έχετε ιδέα τι projects έχουν στα σκαριά μερικοί από τους δημοφιλέστερους Έλληνες καλλιτέχνες;

Όχι βέβαια! Για το λόγο αυτό, το επόμενο βήμα προς την επιβίωσή σας post-Comicdom Con Athens 2009, είναι να επισκεφθείτε το site και να μάθετε τα πάντα για το πάνελ των ελληνικών εκδοτικών και το spotlight των νέων εκδόσεών τους.