The Comicdom Con ’09 Survival Guide: Comicdom Awards

Εσείς ψηφίσατε στα φετινά Comicdom Awards; Η διαδικασία, πάντως, τελείωσε και, σε περίπτωση που δεν επιβραβεύσατε με την ψήφο σας τους αγαπημένους σας Έλληνες δημιουργούς, οι πιθανότητες επιβίωσης μάλλον λιγοστεύουν – ειδικά αν χάσουν τελικά και σας πετύχουν σε καμιά γωνία…

Και πάλι, όμως, δε χρειάζεται άγχος… Χάρη στον Απόλυτο Οδηγό Επιβίωσης στο Comicdom Con Athens 2009, θα μάθετε όλα όσα πρέπει να κάνετε για να επανορθώσετε!

Κεφάλαιο 4: Τα Comicdom Awards

comicdom_awards_2009_logo

Τα μοναδικά ελληνικά βραβεία comics διοργανώνονται για πέμπτη χρονιά και, φέτος, μετά από δικές σας υποδείξεις και αντιδράσεις, περιλαμβάνουν μόνο ελληνικές κυκλοφορίες. Η, όπως πάντα, φαντασμαγορική εκδήλωση απονομής των βραβείων θέλει τους δημιουργούς στη θέση των πρωτοκλασάτων ηθοποιών των Oscars και τις δημιουργίες τους να αντικαθιστούν τις στάρλετ του κόκκινου χαλιού. Και, φυσικά, στο ρόλο του (φετινού οικοδεσπότη των Oscars) Hugh Jackman, ο δικός μας Wolverine (oh, the humanity), Βασίλης Σάκκος!

Μη ξεχάσετε, λοιπόν, το ραντεβού σας με τα φετινά Comicdom Awards, την Κυριακή 12 Απριλίου, στις 21:00, στο θέατρο της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης. Φωνάξτε, χειροκροτήστε και επιβραβεύστε.

Η επιβίωσή σας εξαρτάται από αυτό…