The Comicdom Con ’09 Survival Guide: Tα Signings Των Εκδοτικών

Σοβαρά τώρα, περιμένετε να φύγετε από ένα επιτυχημένο διήμερο, χωρίς να έχετε μαζέψει υπογραφές από την πλειοψηφία των Ελλήνων δημιουργών comics που θα βρίσκονται στο Comicdom Con;

Πιστεύετε ότι, για παράδειγμα, το SUPERHERO ΤΕΖΑ του Γιώργου Μελισσαρόπουλου, το GIANT SIZE FASCISTS του Κων, το ΚΡΑΚ #3 του Tasmar και τα SAVAGE DRAGON στο οποίο κάνει coloring ο Νίκος Κούτσης έχουν την ίδια αξία, είτε είναι ανυπόγραφα είτε είναι υπογεγραμμένα;

Σε αυτή την περίπτωση, μάλλον η επιβίωσή σας είναι αμφισβητούμενη και ούτε ο Απόλυτος Οδηγός στο Comicdom Con Athens 2009 μπορεί να βοηθήσει. Ωστόσο, δεν πρόκειται να το βάλουμε κάτω.

Κεφάλαιο 6: Τα signings των εκδοτικών

cca06_koutsis_signingΔεν υπάρχει αμφιβολία ότι η υπογραφή του δημιουργού δίνει μεγαλύτερη συλλεκτική και συναισθηματική αξία στο comic και το Comicdom Con είναι η καλύτερή σας ευκαιρία να βρείτε συγκεντρωμένο ένα πλήθος Ελλήνων καλλιτεχνών, πρόθυμων να υπογράψουν τις δημιουργίες τους.

Μη χάνετε καιρό, λοιπόν! Συγκεντρώστε όσα ελληνικά comics έχετε στο σπίτι και ετοιμαστείτε να αγοράσετε και όλες τις νέες κυκλοφορίες, προκειμένου να αποκτήσετε και μια υπογραφή. Και, για να είστε σίγουροι ότι δε θα χάσετε κανένα από τα signings των ελληνικών εκδοτικών (για αυτά της Comicdom Press θα μάθετε λεπτομέρειες σε επόμενα κεφάλαια), ρίξτε μια ματιά στο πρόγραμμα που έχει ήδη ανακοινωθεί. Τα ακριβή ωράρια θα ανακοινωθούν στις επόμενες ημέρες, οπότε, για λόγους καθαρά επιβίωσης, θα πρέπει να έχετε το νου σας.