The Comicdom Con ’09 Survival Guide: Τα Signings Της Comicdom Press

Ένα ακόμη σημαντικό βήμα προς την επιβίωση του κάθε επισκέπτη του Con είναι και να φύγει με κάποια από τις εκδόσεις της Comicdom Press στα χέρια, υπογεγραμμένη από τον δημιουργό της!

O Απόλυτος Οδηγός Επιβίωσης στο Comicdom Con Athens 2009, λοιπόν, βρίσκεται εδώ για να σας συμβουλεύσει να έχετε μαζί σας μια από τις παλιότερες εκδόσεις της Press ή να πάρετε μια από τις καινούργιες και να ζητήσετε από τους καλλιτέχνες που θα βρίσκονται στο περίπτερό μας να τις υπογράψουν.

Κεφάλαιο 8: Τα Signings της Comicdom Press

cca07_signingΘυμίζουμε, λοιπόν, ότι οι παλαιότερες εκδόσεις της Comicdom Press είναι τα ΚΟΥΡΑΦΕΛΚΥΘΡΑ του Αντώνη Βαβαγιάννη και το ΣΥΝΔΡΟΜΟ #1 των Ηλία Κατιρτζιγιανόγλου και Χρήστου Μαρτίνη.

Επιπλέον, το διήμερο του Con θα μπορέσετε για πρώτη φορά να βρείτε τα ολοκαίνουργια ΨΟΦΑ του Γιώργου Κομιώτη και ΣΥΝΔΡΟΜΟ #2 των Ηλία Κατιρτζιγιανόγλου και Γιάννη Ρουμπούλια. Περισσότερα για αυτά, όμως, θα μάθετε σε επόμενο κεφάλαιο.

Μη ξεχάσετε, λοιπόν, να δείτε το πρόγραμμα των signings και να προετοιμαστείτε κατάλληλα, καθώς και να επισκεφθείτε και την ατομική έκθεση του Γιάννη Ρουμπούλια (ΣΥΝΔΡΟΜΟ #2), με μερικές από τις πιο πρόσφατες δουλειές του.