The Comicdom Con ’09 Survival Guide: The Superhero Experience!

Αν ρωτήσετε οποιονδήποτε superhero, θα σας πει ότι η επιβίωση δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο, ακόμη κι όταν έχεις υπερδυνάμεις – πόσο, μάλλον, όταν δεν έχεις καμία.

Κι όμως! Η αγάπη για τα comics είναι η “υπερδύναμη” που θα σας ξελασπώσει στο φετινό Comicdom Con. Η αγάπη για τα comics και τους superheroes. Και, χάρη, σε αυτές, αλλά και τον Απόλυτο Οδηγό Επιβίωσης στο Comicdom Con Athens 2009, η εμπειρία σας από τη φετινή διοργάνωση θα αποτελέσει κάτι περισσότερο από ένα απλό θέμα επιβίωσης.

Κεφάλαιο 10: Έκθεση Superhero Experience και προβολή COMIC BOOK SUPERHEROES UNMASKED

cca08_eisner_exhibitionΌπως είναι φυσικό, η έκθεση που φιλοξενείται φέτος στο Comicdom Con είναι αφιερωμένη στον πολύχρωμο κόσμο των υπερηρωικών comics. Στη Γκαλερί Γκίκα της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης θα έρθετε πρόσωπο με πρόσωπο με τους σημαντικότερους superheroes και τους ορκισμένους εχθρούς τους! Choose your side wisely και ακολουθήστε τους σε ένα ταξίδι στο χρόνο, το οποίο θα αποκαλύψει και θα θυμίσει τις σημαντικότερες στιγμές στην ιστορία του genre και τα γεγονότα-σταθμούς στη ζωή του κάθε superhero.

cca07_wildmanΗ βιωματική αυτή εμπειρία στον κόσμο των υπερηρώων θα πραγματοποιηθεί μέσω συλλεκτικών τευχών, original art, πάσης φύσεων collectibles και πλούσιου επεξηγηματικού υλικού. Επιπλέον, την έκθεση θα πλαισιώνουν, με πρωτότυπα έργα τους, δώδεκα Έλληνες δημιουργοί, οι οποίοι έχουν δώσει τη δική τους οπτική σε heroes και villains που επέλεξαν.

Μην παραλείψετε, λοιπόν, να επισκεφθείτε το site του Comicdom Con Athens 2009, για να δείτε ποιοι είναι αυτοί οι καλλιτέχνες και ποιους ανέλαβαν να σχεδιάσουν, καθώς και άλλες λεπτομέρειες για την έκθεση Superhero Experience.

cbshuΕπιπλέον, στα πλαίσια του αφιερώματος στους superheroes, το Σάββατο το βράδυ, στις 20:00, θα προβληθεί στο θέατρο της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης το ντοκιμαντέρ του History Channel, COMIC BOOK SUPERHEROES UNMASKED, το οποίο εξετάζει την ιστορία των comics, καθώς και τη σχέση τους με την κοινωνία.

Επισκεφθείτε την έκθεση! Δείτε το ντοκιμαντέρ! Ενημερωθείτε! Μάθετε τα πάντα για τους superheroes!

Διαφορετικά, η επιβίωσή σας στον κόσμο τους είναι αμφίβολη…