Εσείς Θα Αλλάζατε Το Απορρυπαντικό Σας Για Το Νέο Con;

– Καλημέρα σας! Βλέπω ότι χρησιμοποιείτε το Comicdom Con. Αν σας δώσω 2 κουτιά από το νέο Con θα αλλάζατε το απορρυπαντικό σας;

– Όχι!

– Μα το νέο Con είναι με μπλε και πράσινους κόκκους, έχει cool ματογυάλια και πάνω απ’ όλα είναι επαναστατικό!

– Εμένα μ’αρέσει το Comicdom Con λέμε!

– Ναι αλλά δεν μπορεί, θα υπάρχει και κάτι που δεν σας ικανοποιεί, ε; Ε; Ε;

– Ναι, δε λέω…

Και συνήθως σταματάει εκεί το πράγμα…
con-09Κατά τη διάρκεια του διημέρου, περνώντας από τους διαδρόμους της Ένωσης, έφταναν στ’ αυτιά μου διάφορα αποσπάσματα συζητήσεων για το Con, απόψεις, κριτικές, πράγματα που άρεσαν, πράγματα που δεν άρεσαν. Κάποιοι ήρθαν και μίλησαν και σε μένα σχετικά, αλλά τις περισσότερες φορές, έπρεπε να ρωτήσω εγώ για να ακούσω μια γνώμη. Αφορμή για αυτό το post, είναι μια κουβέντα που είχα με τα παιδιά από το Greek Comics, τα οποία μου είπαν ότι απέφευγαν να εκφράσουν στο forum τους απόψεις και κυρίως κριτικές για το συνέδριο, από φόβο μήπως ενοχληθούμε. Όπως εξήγησα, και επαναλαμβάνω εδώ, όχι μόνο δεν ενοχλούμαστε, αλλά το να λαμβάνουμε feedback είναι κάτι που επιδιώκουμε και δεχόμαστε με μεγάλη χαρά.

Τρανταχτό παράδειγμα, αποτελούν, κατά την ταπεινή μου άποψη, τα βραβεία, στα οποία κρατήσαμε μόνο τις ελληνικές κατηγορίες, ενώ ήδη ανακοινώσαμε και επερχόμενες ριζικές αλλαγές, επειδή εσείς το θέλατε και, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, μας το ζητήσατε. Στο γεγονός, επίσης, ότι το Comicdom.gr μετατράπηκε σε blog, έπαιξε σημαντικό ρόλο το σύνολο των δικών σας απόψεων.

Μιλώντας εκ μέρους όλων όσων εργάστηκαν τόσους μήνες για το διήμερο που μας πέρασε, σας τονίζω ότι σκοπός μας είναι να βελτιωνόμαστε διαρκώς και να προσαρμοζόμαστε σε αυτό που θα κάνει και εσάς και εμάς να περάσουμε όσο το δυνατόν καλύτερα. Βεβαίως, δεν είναι δυνατόν να ικανοποιούνται όλοι, εδώ αυτό δε συμβαίνει ούτε καν μεταξύ μας, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν εξετάζονται οι απόψεις που φτάνουν σε εμάς κατά καιρούς και ότι δεν γίνεται προσπάθεια να ικανοποιηθούν όσο γίνεται περισσότερες από αυτές.

Εάν, λοιπόν, θέλατε επίσημη πρόσκληση για να μας πείτε τις σκέψεις και τις απόψεις σας, την έχετε.