Δελτίο Τύπου: Τέταρτος Τόμος του Dylan Dog + Dampyr από τη Jemma Press

Η ανθολογία με ιστορίες της Sergio Bonnelli Editore, επιστρέφει με τον τέταρτο τόμο από τις εκδόσεις Jemma Press. Ο τόμος αυτός περιέχει το Dylan Dog #125: “Τρεις φορές το ddd-4Μηδέν”, καθώς και την τέταρτη συνέχεια του Dampyr:” Ματωμένη Συμφωνία”.

Το πρώτο είναι παράξενα επίκαιρο, αφού εν μέσω μιας παγκόμιας οικονομικής κρίσης (sic), ο Dylan Dog θα βρεθεί σε ένα μικρό χωριό τηυς βρετανικής επαρχείας, μπλεγμένος σε ένα θανάσιμο μυστήριο, γύρω από τα μαθηματικά. Featuring κορυφαίες ατάκες του Groucho πάνω στην οικονομική κρίση, τα αίτια και τις συνέπειές της.

Όσο για την τέταρτη συνέχεια του Dampyr, ο Harlan Drakan, ο Kouriak και η Tesla ταξιδεύουν στη Μόσχα, προκειμένου να αντιμετωπίσουν τον Άρχοντα-Βρικόλακα Grigor Wurdalak, ο οποίος έχει εκμεταλλευτεί τη φύση του και τους… απογόνους του, προκειμένου να γίνει ένας πανίσχυρος νονός της Ρωσικής Μαφίας. Στην πορεία ο Harlan μαθαίνει, με τον δύκολο τρόπο, ακόμα περρισσότερα για τις υπερφυσικές δυνάμεις, αλλά και για τις αδυναμίες του, κληρονομιά του φρικιαστικού του πατέρα.