Strange Tales Max!

strangetalesmaxΕδώ και αρκετά πλέον χρόνια, όποτε ξεφυλλίζω το Marvel section του Previews, αντιμετωπίζω τα solicitations της εταιρίας με ένα συναίσθημα που βρίσκεται κάπου ανάμεσα στην αδιαφορία και την καχυποψία. Σπάνια εντοπίζω κάτι, όχι μόνο που να θέλω να το αγοράσω, αλλά έστω να διαβάσω το πλήρες solicitation, μήπως και με ενδιαφέρει, έστω και λίγο. Είναι γεγονός, ότι τα καινούρια comic της Marvel δεν με αφορούν πλέον.

Λαμπρή εξαίρεση, αποτελεί το STRANGE TALES MAX, μια σειρά 3 τευχών, που μόλις ανακοινώθηκε! Διαβάστε εδώ τις πρώτες λεπτομέρειες, για ένα mini-series, που τα έχει όλα και συμφέρει!

Όχι και άσχημα, έτσι; Το όλο εγχείρημα, θυμίζει ξεκάθαρα τα BIZARRO COMICS και BIZARRO WORLD της DC Comics, που κυκλοφόρησαν πριν από κάποια χρόνια, με ένα εξίσου δυνατό line-up των καλλιτεχνών. Οι Peter Bagge, Paul Pope, Dash Shaw, Michael Kupperman, Tony Millionaire, Nick Bertozzi και άλλοι επώνυμοι του ανεξάρτητου χώρου αποκτούν το ελεύθερο να “παίξουν¨ με τους αναγνωρίσιμους και αγαπητούς χαρακτήρες της Marvel, σε ιστορίες που δεν αναγκάζονται να ακολουθήσουν την παρούσα γραμμή της εταιρίας, στο όνομα της ψυχαγωγίας. Επίσης, ο συνδυασμός της τιμής των $3.99 για 48 σελίδες, στις δύσκολες μέρες που ζούμε, είναι απίστευτα γοητευτικός.

Τουλάχιστον, το απωθημένο πολλών αναγνωστών, που ακούει στο όνομα Incorrigible Hulk του Peter Bagge, επιτέλους θα λάβει φυσική υπόσταση στο χαρτί.