H Έκθεση Comics: «Εν ηφτάνουσι τα λόγια!», Και Στην Ικαρία!

Έκθεση Comics: «Εν ηφτάνουσι τα λόγια!»
Ζόμπις, νεράιδες, φαντάσματα, παραμύθια και άλλες καριώτικες ιστορίες.

ikariaPoster_A3_600Μετά την πορεία της σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, η έκθεση είπε να ανηφορίσει στο νησί ντάλα καλοκαίρι.

Βρήκε στέγη στην Αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου του Αγ. Δημητρίου Ραχών και στις 10 του Αυγούστου, 9 το βράδυ, θα είναι έτοιμη να καλοσωρίσει του επισκέπτες της.

Εμπλουτισμένη με 3 ακόμη ιστορίες, από την έκθεση της Αθήνας, επισκέπτεται το νησί και τους κατοίκους του, τους φορείς δηλαδή των ποικίλων εκείνων ιστοριών που είναι και ο βασικός θεματικός άξονας της έκθεσης.

Οι 12 δημιουργοί που συμμετέχουν (κατά μόνας ή σε ομάδες), περιπλανούνται στις προφορικές παραδόσεις του νησιού, «ονειρεύονται» και συνθέτουν εικονογραφημένες ιστορίες.

Βουρβούλακες, νεράιδες, φαντάσματα και παραμύθια θα σας περιμένουν αναρτημένα στον χώρο της αίθουσας του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίου Δημητρίου Ραχών. Τα εγκαίνια  της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν την Δευτέρα 10 Αυγούσου 2009 και 21.00 μ.μ.

Συμμετέχουν οι δημιουργοί: Λίλα και Μάρω Καλογερή, Λουίζα Καταγεωργίου, Κώστας Κυριακάκης, Σάββας Λαμπούδης – Γιάννης Τεξής – Δημήτρης Σαββαίδης, Γιώργος Μπότσος, Θανάσης Πέτρου, Soloup, Στέλιος Τσιμπίδης και Θανάσης Ψαρρός.

Έρευνα: Εύη Καλογερή, Μάρκος Θεοδωράκης.

Εγκαίνια: Δευτέρα 10 Αυγούστου 2009 – ώρα 21.00 μ.μ.
Χώρος: αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίου Δημητρίου Ραχών

Διάρκεια: 10 έως και 16 Αυγούστου 2009 (15 Αυγούστου κλειστά).

Ώρες χαλαρής λειτουργίας: 21.00 με 12.00 το βράδυ.

Πληροφορίες: info@comicart.gr .

Χορηγός Επικοινωνίας: Περιοδικό Γαλέρα.