3 Χρόνια GreekComics: Δελτίο Τύπου

Το GreekComics γιορτάζει τα τρία του χρόνια και το γιορτάζει ανάλογα! Περισσότερες λεπτομέρειες στο δελτίο Τύπου που ακολουθεί:

Τρία χρόνια GreekComics

…και το ταξίδι συνεχίζεται…

greekcomicsΕικόνες σιωπηλές, ακίνητες πάνω στο χαρτί, που κάτι μαγικό τις κάνει να αποκτούν φωνή, να τραγουδάνε, να βγάζουν μουσικές πρωτάκουστες, να φωνάζουν, να μαλώνουν, να ερωτεύονται…

Κόμικς.

Από τη σιωπή στο δωμάτιο του αναγνώστη, που χάνεται μέσα σε αυτόν τον παράξενο συνδυασμό λόγου και εικόνας και παίρνει το δρόμο για το προσωπικό του ταξίδι, στην οθόνη του υπολογιστή και το διαδίκτυο. Στο GreekComics, το μεγαλύτερο και πιο ενημερωμένο forum για τα κόμικς στην Ελλάδα. Στον «Παράδεισο των κόμικς», όπου αναγνώστες και δημιουργοί γίνονται ένα, ανάμεσα σε χιλιάδες ασπρόμαυρα και έγχρωμα σκίτσα, σε κινούμενα σχέδια, σε εξειδικευμένα αφιερώματα, σε φιγούρες ηρώων, σε σπάνια αντίτυπα, σε ιδιαίτερες παρουσιάσεις δημιουργών, σε δικές του συλλεκτικές εκδόσεις, σε δικό του χώρο εκτός διαδικτύου, στη Λέσχη Φίλων Κόμικς. Μα είναι ποτέ δυνατόν, να λείπει κάτι από τον «Παράδεισο»; Και βέβαια όχι. Τα πάνω από 5.000 μέλη του είναι η απόδειξη ότι τα κόμικς είναι συμμετοχή και επαφή, είναι επικοινωνία και γιορτή, που αναδεικνύει τη δύναμη αυτής της αιωνόβιας, αλλά πάντα νεαρής τέχνης.

Φέτος κλείνουμε τα 3 χρόνια της ύπαρξής μας. Και το γιορτάζουμε. Και θα το γιορτάσουμε τόσο δυνατά και ηχηρά, όπως είναι οι ήχοι των καρέ και τα εκρηκτικά χρώματα των εικόνων, που τόσο αγαπάμε. Και σας καλούμε όλους. Και εσάς που αγαπάτε την 9η τέχνη όπως εμείς, αλλά και όλους εσάς, που θα θέλαμε πολύ, να ταξιδέψετε μαζί της.

Σας περιμένουμε όλους στη μεγάλη γιορτή του GreekComics στο σπίτι μας, στο χώρο που δημιουργήθηκε μέσα από το ίδιο το forum, στη Λέσχη Φίλων Κόμικς, Αγ. Ειρήνης 5 στο Μοναστηράκι, το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, στις 8μ.μ.

Γιώργος Γεωργέλος
Πρόεδρος Λέσχης Φίλων Κόμικς

Για πληροφορίες

Σταματία Αντωνάτου
Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων
Τηλ.: 210 3318168, 6974 926755, e-mail: erma_jaguar@hotmail.com