Χριστουγεννιάτικο Παζάρι Στη Λέσχη Φίλων Κόμικς

Για όσους αναζητούσαν έναν ενδιαφέροντα τρόπο να περάσουν την Κυριακή τους, η Λέσχη Φίλων Κόμικς έχει μια πολύ δελεαστική πρόταση. Διαβάστε το σχετικό δελτίο Τύπου.

Στις 20 Δεκεμβρίου ημέρα Κυριακή, θα γίνει στην Λέσχη Φίλων Κόμικς στο Μοναστηράκι (Αγίας Ειρήνης 5) Χριστουγεννιάτικη συνάντηση για όλα τα μέλη/φίλους του Greekcomics, για να φάμε τα γλυκά μας, να πιούμε τις μπύρες μας, να αποχαιρετήσουμε τον χρόνο που φεύγει και να διασκεδάσουμε !!

Το πανηγύρι θα είναι ολοήμερο (9 το πρωί με 10 το βράδυ) και σας περιμένουμε όλους με ένα χαμόγελο και πολλά κόμικς.

Ειδικά για την ημέρα αυτή θα υπάρχουν εκατοντάδες μεταχειρισμένα τεύχη κόμικς (σπάνια και μη) σε τιμές και ποιότητα GreekComics για να πάρετε για τις συλλογές σας και να έχετε να διαβάσετε στις μέρες των γιορτών Φυσικά δεν θα λείπουν και οι έξτρα προσφορές για καινούργιους τίτλους.

Επίσης εκείνη τη μέρα, δώδεκα πολύ ιδιαίτερες Κυρίες θα περιμένουν να τις κάνετε δικές σας! Προσέξτε όμως γιατί… δαγκώνουν! Οπότε, μάλλον καλό είναι να μην αρνηθείτε το κάλεσμά τους

Οι συγκεκριμένες Κυρίες είναι σχεδιασμένες, δια χειρός Σπύρου Δερβενιώτη, Πέτρου Ζερβού, Γιώργου Καμπάδαη, Αλέξιας Οθωναίου, Αριάδνης Παπαδάκη, Τάσου Παπαϊωάννου, Θανάση Πέτρου, Γιάννη Ρουμπούλια, Soloup, Γιάννη Φιδέλη, Βασίλη Φωτσεινού και Ηλία Χατζούδη και κοσμούν ένα πολύ ιδιαίτερο ημερολόγιο.

Σας περιμένουμε

greekcomics_calendar