The Best Online Comics Criticism Of The Year

Οι λίστες δίνουν και παίρνουν τον τελευταίο καιρό, με τα καλύτερα και τα χειρότερα, ή τα πιο αδιάφορα comics της δεκαετίας, της χρονιάς και του μήνα και φαντάζομαι πως πολλοί από εσάς έχετε ήδη βαρεθεί και αλλάζετε πεζοδρόμιο όταν διαβάζετε οτιδήποτε ξεκινάει με τη φράση “the best…”.

Σίγουρα, κάτι παρόμοιο ξεκίνησε ήδη να συμβαίνει με εμένα, οπότε σταμάτησα πια να ασχολούμαι με λίστες. Μέχρι που έκανα μια βόλτα στο journalista, το blog του THE COMICS JOURNAL, το οποίο με παρέπεμψε στο The Hooded Utilitarian κι ένα άρθρο με τον τίτλο The Best Online Comics Criticism Of The Year!

Ομολογώ ότι δεν έχω ξανασυναντήσει κάτι παρόμοιο και εντυπωσιάστηκα, με αποτέλεσμα να ξοδέψω τον προγραμματισμένο μου χρόνο για να γράψω ένα post με το να διαβάζω άρθρα “συναδέλφων” του εξωτερικού.

Και επειδή ο προαναφερθείς χρόνος μου τελείωσε και post στα χέρια μου δεν έχω (και ποιος ακούει τον editor), σας παρουσιάζω το σχετικό άρθρο. Μη νομίζετε, όμως, ότι σας ρίχνω – μέσα σε αυτό θα βρείτε τις λίστες κάποιων ακόμη writers του site, με τις δικές τους, αρκετά ενδιαφέρουσες, επιλογές.

Ομολογώ, πάντως, ότι εντυπωσιάστηκα από την ιδέα. Αν θεωρούσα ότι θα περιλαμβάνατε έστω κι ένα από τα δικά μου, θα σας ζητούσα κι εγώ να ψηφίσετε για τα καλύτερα posts του blog μας…