8 Δημιουργοί Comics, γιορτάζουν μαζί μας τα 100α ΚΟΥΡΑΦΕΛΚΥΘΡΑ!

Το comic strip ΚΟΥΡΑΦΕΛΚΥΘΡΑ του Αντώνη Βαβαγιάννη, ξεκίνησε να δημοσιεύεται τον Οκτώβριο του 2007 στην ιστοσελίδα comicdom.gr και μέσα σε μερικές εβδομάδες δημιούργησε cult στο ελληνικό internet!

Την Τρίτη 26 Ιανουαρίου η εκδοτική Comicdom Press, έκανε επίσημο opening της ιστοσελίδας της με αφορμή τον εορτασμό για τα 100α ΚΟΥΡΑΦΕΛΚΥΘΡΑ, καθώς από την ίδια ημέρα και για μια ολόκληρη εβδομάδα δημοσιεύθηκαν εικονογραφημένες ευχές από Έλληνες δημιουργούς comics όπως ο Αρκάς, ο Γιάννης Καλαϊτζής, ο Σπύρος Δερβενιώτης, ο Soloup, ο Γιώργος Γούσης, ο Τάσος Ζαφειριάδης, ο Παναγιώτης Πανταζής και η Έλλη “Asaph” Μόκα.

ΚΟΥΡΑΦΕΛΚΥΘΡΑ #1

Το comic strip ΚΟΥΡΑΦΕΛΚΥΘΡΑ, δημοσιεύεται κάθε Τρίτη στην ιστοσελίδα comicdom-press.gr.

Το album ΚΟΥΡΑΦΕΛΚΥΘΡΑ κυκλοφορεί σε comic-shops και επιλεγμένα βιβλιοπωλεία από την Comicdom Press.  Στις 64 έγχρωμες σελίδες του, περιλαμβάνει όλα τα ξεκαρδιστικά strips που δημοσιεύτηκαν ηλεκτρονικά μέχρι και τον Νοέμβρη του 2008, καθώς και extra ιστορίες που δεν θα βρείτε πουθενά αλλού!

Στη νέα ιστοσελίδα της Comicdom Press

……φιλοδοξούμε όχι μόνο να σας πληροφορήσουμε για τις εκδόσεις μας, αλλά και να γνωρίσετε καλύτερα τους δημιουργούς των comics μας μέσα από δωρεάν comic-strips, δείγματα των εκδόσεών μας, και extras όπως wallpapers, εναλλακτικά εξώφυλλα και μικρές ιστορίες comics.