100 WORDS

Τα όσα γράφονται παρακάτω, ενδιαφέρουν κυρίως όσους έχουν εικόνισμα του Neil Gaiman (THE SANDMAN, MIRACLEMAN, CORALINE), όσους πίνουν νερό στο όνομα του Jim Lee (X-MEN, WILDC.A.T.S) και όσους θα ήταν διατεθειμένοι να βγάλουν τα ίδια τους τα μάτια, προκειμένου να τα ακουμπήσουν πάνω σε ένα comic και να απολαμβάνουν 24/7 το lettering του Todd Klein (ΤΗΕ SANDMAN, FABLES). Επίσης, ενδέχεται να φανούν ιδιαίτερα χρήσιμα σε όσους έχουν κενό χώρο στον τοίχο πάνω από τον καναπέ τους.

Εγώ, δυστυχώς, δεν έχω καναπέ, πόσο μάλλον χώρο πάνω από αυτόν, αλλά εξακολουθώ να θεωρώ τα παρακάτω πολύ ενδιαφέροντα…

Οι τρεις προαναφερθέντες καλλιτέχνες, λoιπόν, δημιούργησαν ένα print για λογαριασμό του CBLDF, το οποίο είναι βασισμένο στο ποίημα 100 WORDS του Gaiman. O Lee ανέλαβε το σχέδιο και ο Klein το lettering. Το αποτέλεσμα είναι σίγουρα εντυπωσιακό και ήδη συλλεκτικό, μιας και κυκλοφορεί σε μόλις 750 αντίτυπα. Οι διαστάσεις του είναι περίπου 25×71 εκατοστά, κοστίζει 35 δολάρια και μπορείτε να το παραγγείλετε εδώ.

Εγώ έχω ήδη ψηθεί, αλλά έχω ακόμη (τρία περίπου χρόνια μετά) pending το print για τα 20 χρόνια του SANDMAN. Είναι καθαρά θέμα χώρου βλέπετε, και προηγείται ο καναπές…