Valentine’s Day Special: Clown Pr0n (And Mad Love)

Χεχ, σας τσάκωσα, ωραίος τίτλος ε; 😛

Με αφορμή τη “γιορτή” του Αγίου Βαλεντίνου, σκέφτηκα να ασχοληθώ με τους καταφρονεμένους και περίεργους ανθρώπους, που ενώ αξίζουν και αυτοί ένα ταίρι (ΓΙΑΤΙΙΙΙ, άνθρωποι δεν είναι και αυτοί;), κάπως δεν τους κάθεται…

Ένας από αυτούς είναι και η Harley Quinn, πότε wannabe και πότε νυν και πρώην του γνωστού σε όλους Joker. Πρώην ψυχίατρος και τώρα πια τρελή από αγάπη (ας μου επιτραπεί η φράση) με ένα όσο δα fetish-ακι με το λευκό grease-paint, τα λαστιχένια κοτόπουλα και τα τεράστια σφυριά. Όλα επιτρέπονται στον έρωτα… (Και στο έγκλημα –  καμιά φορά είναι το ίδιο…)

Ένα παλιούτσικο και αγαπημένο comic για να γνωρίσετε και να αγαπήσετε κι εσείς την Harley Quinn, είναι το MAD LOVE, των Paul Dini και Bruce Timm (αμφότεροι υπεύθυνοι για το πιο κουλ πράγμα που είχα δει στη ζωή μου μέχρι το 1994, το BATMAN: THE ANIMATED SERIES).


Η Harley, αφού εκνεύρισε πολύ τον… “πουτινγκούλη” της, πετιέται έξω από την συμμορία και το κρεβάτι του Mistah J (όχι ότι έκανε και πολλά εκεί, μιας και ο γλυκούλης της έχει μερικά προβληματάκια με τον νόμο και με τις εμμονές του…) και ψάχνει να βρει τι μπορεί να κάνει για να ξανακερδίσει την εύνοια του αφεντικούλη της και την καρδιά του.

Αρκετά αστείο comic, ειδικά αν σας αρέσει ο Joker και η  Harley και το μεταξύ τους “ειδύλλιο”, ή όπως μπορεί να το πει κανείς..

Περιγράφεται επίσης το “origin” της Harley (mediocre psychologist turned psychotic harlequin by falling in love with a psychotic masterclass criminal clown. Go figure. 😛 ) καθώς και οι εμμονές της, η αλήθεια πίσω από την αγάπη που της έχει ο Joker και η κακή συνήθειά του να λέει μπούρδες (και να τον πιστεύουν). Απολαυστικές οι σκηνές όπου η Harley ονειρεύεται την ζωή της με τον αγαπημένο της, στις οποίες σκας γελάκια χωρίς να θες (και όταν το θυμάσαι μετά, στο λεωφορείο ας πούμε…) με το κλασικό σουρεάλ στυλ των cartoons της Warner Bros (όπως τα Tiny Toons και τα Animaniacs).

Τo ΜΑD LOVE  εκδόθηκε το Φεβρουάριο του 1994, ως one-shot special, spin-off από τη σειρά BATMAN ADVENTURES. Έχει μεταφερθεί επίσης στη μικρή οθόνη για την σειρά ΤHE NEW BATMAN ADVENTURES, το 1999 (αν και έχουν κοπεί πολλά από το comic και το νιώθεις μικρότερο).

Ακόμη και αν πιστεύετε πως η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου είναι για ηλίθιους (yeap, sorry, αυτό πιστεύω και βρίστε με – μετά θα σας βρίσω κι εγώ, όμως!) αυτό το κομιξάκι αξίζει να το έχεις και να γελάς, ανεξαρτήτως γιορτών και σαματάδων, σκεπτόμενος το πόσο απρόβλεπτη είναι η αγάπη και πού μπορεί κανείς να βρει μια ολόσωμη δερμάτινη στολή αρλεκίνου σε λογική τιμή 😛

– “So, you wanna fool around?”
-” Oh, you..”