Top 20 Comic Book Movies Από το Comicdom.gr

Μετά τα θετικά σας σχόλια και τη μεγάλη σας ανταπόκριση στο αφιέρωμα που ετοιμάσαμε πριν μερικούς μήνες για τη δεκαετία που μας πέρασε, αποφασίσαμε να ετοιμάσουμε κάτι παρόμοιο και να ψηφίσουμε τις 20 καλύτερες ταινίες που έχουν βασιστεί σε comics!

Συγκεκριμένα, η συντακτική ομάδα του Comicdom βούτηξε μέσα σε έναν ωκεανό σελιλόιντ και εκατομμυρίων δαπανημένων δολαρίων, προκειμένου να θυμηθεί και να ψηφίσει τις 20 καλύτερες από τις ταινίες που έχουν βασιστεί σε comics. Στη λίστα που θα ολοκληρωθεί τις επόμενες δύο εβδομάδες θα παρελάσουν ηθοποιοί ντυμένοι με κολάν, blue screens και δαπανηρά special effects, αλλά και κοινωνικές ιστορίες με απλούς καθημερινούς πρωταγωνιστές – όλα με ένα κοινό σημείο αναφοράς: εξιστορούν όσα έχουν πρωτοειπωθεί σε χαρτί, με μολύβια, μελάνια, χρώματα και word balloons.

Από αύριο, λοιπόν, 15 Μαρτίου, ξεκινά η καθημερινή αντίστροφη μέτρηση, η οποία θα φτάσει στο τέλος της την Τετάρτη 24 Μαρτίου. Την αρχή θα κάνουν οι ταινίες που ψηφίστηκαν στις θέσεις 20-16 και, μετά τις επόμενες δύο πεντάδες (15-11 και 10-6) θα σας παρουσιάσουμε μία-μία τις 5 καλύτερες ταινίες όλων των εποχών που έχουν βασιστεί σε comic.

Επειδή, τέλος, διαπιστώσαμε ότι οι χειρότερες ταινίες όλων των εποχών αποτέλεσαν ένα εξίσου σημαντικό θέμα στις συζητήσεις και διαφωνίες μας (και θεωρούμε ότι αυτό δε συνέβη αποκλειστικά σε εμάς), δύο ημέρες μετά την ανακήρυξη της καλύτερης βασισμένης σε comic ταινίας όλων των εποχών, δηλαδή στις 26 Μαρτίου, θα σας παρουσιάσουμε και τη λίστα με τις 10 χειρότερες!

Προμηθευτείτε, λοιπόν, μεγάλες ποσότητες ποπ κορν, ξεσκονίστε το DVD Player σας και τη συλλογή των comics σας, κρατήστε πρόχειρο κι ένα φτυαράκι και συντονιστείτε εδώ για τις επόμενες δύο εβδομάδες – ξεκινάμε αύριο!