Νέες Κυκλοφορίες Από Τη Jemma Press

Δύο ακόμη νέες κυκλοφορίες από την πάντα δραστήρια Jemma Press: Ο έκτος τόμος του BONE και το νέο μυθιστόρημα του σπουδαίου συγγραφέα τρόμου, Graham Masterton. Μάθετε περισσότερα στο σχετικό δελτίο Τύπου.

BONE ΤΟΜΟΣ 6: Η ΣΠΗΛΙΑ ΤΟΥ ΓΕΡΟΥ
Κείμενα & Σχέδια: Jeff Smith
Μετάφραση: Ηρώ Τσάκα
Επιμέλεια: Δημήτρης Αρβανίτης
128 Σελ. τετράχρωμο
Τιμή (με Φ.Π.Α.): 12,95€
ISBN: 978-960-6732-53-9

Η τελική αναμέτρηση μεταξύ Αυτού με την Κουκούλα και των κατοίκων της κοιλάδας ξεκινά. Η Θορν και ο Φόουνι Μπόουν βρίσκονται στο μάτι του κυκλώνα.

Θα καταφέρουν να επιζήσουν της τελετουργικής θυσίας που σχεδιάζει Αυτός με την Κουκούλα υπό το φως της ματωμένης Πανσέληνου;

Το περιοδικό TIME θεωρεί το Bone ένα από τα δέκα καλύτερα graphic novels όλων των εποχών.

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ ΤΑ ΠΕΝΤΕ ΠΡΩΤΑ ΒΙΒΛΙΑ

Ανακαλύψτε την απίστευτη σειρά κόμικς που έχει γοητεύσει πάνω από ένα εκατομμύριο θαυμαστές σε όλο τον κόσμο.

 

 

ΔΑΙΜΟΝΙΚΟ ΠΟΡΤΡΑΙΤΟ
Συγγραφέας: Graham Masterton
Μετάφραση: Παναγιώτης Κούστας
Επιμέλεια: Δημήτρης Αρβανίτης
358 Σελ. Τιμή (με Φ.Π.Α.): 22,00€
ISBN: 978-960-6732-54-6

“Δούλευε με την ταχύτητα και την άνεση της μακράς εμπειρίας. Χάραξε μια λεπτή τομή που ξεκινούσε από τον αυχένα της Άλισον, ακολουθούσε ολόκληρη τη σπονδυλική της στήλη και κατέληγε στην πληγή όπου είχε διεισδύσει το μαχαίρι… Από τη θήκη των εργαλείων του πήρε μια επίπεδη τριγωνική λεπίδα που έμοιαζε αρκετά με το χειρουργικό αντίστοιχο ενός μεγάλου μαχαιριού για πίτες. Την εισήγαγε με το πλάι μέσα στην τομή που είχε κάνει στη μέση της Άλισον και σταδιακά άρχισε να σηκώνει την εξωτερική στιβάδα του δέρματός της και να τη χωρίζει από το υπόλοιπο σώμα της…”

Ένα μυθιστόρημα που λάτρεψαν οι αναγνώστες του Masterton παγκοσμίως.

Το βιβλίο αυτό είναι ένας Φόρος τιμής στον Όσκαρ Ουάιλντ και το έργο του Το πορτραίτο του Ντόριαν Γκρέι. Πρόκειται για ένα δυνατό, γκροτέσκο και ζοφερό μυθιστόρημα που αφηγείται την μακάβρια ιστορία μιας διεφθαρμένης και αδυσώπητης οικογένειας της υψηλής κοινωνίας, που μέσα από την τελετουργική μαγεία καταφέρνει να ζει στην αιωνιότητα.

Πολυδιάστατο και με δεκάδες αναφορές στην ζωγραφική και τα ρεύματα της, αναμιγνύει ιδανικά το παραφυσικό με την τέχνη σε μια παλέτα σκοτεινών χρωμάτων που καθηλώνει τον αναγνώστη.