Star Wars Fantasies

Σήμερα θα μιλήσουμε για σεξουαλικές φαντασιώσεις και συγκεκριμένα, για φαντασιώσεις που έχουν να κάνουν με το STAR WARS. Επειδή, όμως, μας διαβάζουν και μικρά παιδιά, είμαι υποχρεωμένος να πω ότι, εάν είστε ανήλικοι, απαιτείται η άδεια του νόμιμου κηδεμόνα σας, για να συνεχίσετε να διαβάζετε. Όχι ότι θα δείτε τίποτα φοβερό, αλλά στις μέρες μας…

Οι περισσότεροι άντρες που ξέρω, οι οποίοι είναι STAR WARS fans, παραδέχονται ανοιχτά, πως ένα από τα πιο ωραία πράγματα που εμφανίστηκαν σε αυτή την ταινία, είναι η Princess Laid, συγγνώμη, η Princess Leia ήθελα να πω, με το πολύ χαριτωμένο μεταλικό μπικινάκι της. Επίσης, πολλοί άντρες, των οποίων τα ονόματα βρίσκονται στην διάθεσή μου και αν σφίξουν κι άλλο τα πράγματα, θα αναγκαστώ να τους στείλω ένα ωραίο μαύρο φακελάκι, έχουν παραδεχτεί ότι η συγκεκριμένη αμφίεση έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλά από τα μοναχικά* τους βράδια. Φαντάζομαι ότι θα υπάρχουν και γυναίκες που αισθάνονται το ίδιο, αλλά δεν τυχαίνει να ξέρω καμία (για να έχω, όμως, ολοκληρωμένη επιστημονική άποψη πάνω στο θέμα, αν μας διαβάζουν γυναίκες που ανήκουν στην παραπάνω κατηγορία, παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με τον συγγραφέα).

Αν, λοιπόν, είχατε οποιαδήποτε φαντασίωση που να περιλαμβάνει την Leia και το διάσημο bikini της, μπορείτε να χαρείτε, γιατί η φαντασίωσή σας απέχει μόλις $390 από το να γίνει περίπου πραγματικότητα. Οι καλοί άνθρωποι στο Leia’s Metal Bikini, μπορούν να σας προμηθεύσουν με το αντικείμενο του πόθου σας. Όχι, δεν εννοώ την ίδια την Leia… Πάρτε μια γεύση πιο κάτω… Για περισσότερες πληροφορίες, αλλά και για την ενδεχόμενη παραγγελία σας, κάντε  κλικ εδώ.

Κλίκι κλίκι για να μεγαλώσει!

Στο πάνω αριστερό μέρος της εικόνας, βλέπετε τα κομμάτια που θα αγοράσετε. Αν σας φαίνεται ακριβό, πηγαίνετε στον παραπάνω σύνδεσμο, όπου θα βρείτε ένα ολόκληρο faq (frequently asked questions), το οποίο θα σας καλύψει και με το παραπάνω. Μέχρι το τι εσώρουχα να φορέσετε θα σας πει! Να διευκρινήσω ότι το μπικίνι δεν είναι μεταλικό, αλλά από ρητίνη. Συμβιβασμός θα μου πείτε, αλλά σκεφτείτε το βάρος. Αν είστε έξτρα μερακλήδες, μπορείτε σαφέστατα να φτιάξετε το δικό σας, που θα είναι ακριβώς στα μέτρα που θέλετε. Οδηγίες μπορείτε να βρείτε σχετικά εύκολα στο internet (όπως, για παράδειγμα, εδώ).

“Ωραία”, θα πει κάποιος (του οποίου το όνομα επίσης δεν θα αποκαλύψω, παρά μόνο αν ζοριστώ πολύ οικονομικά), “και μένα που με ανάβει ο Darth Vader; Γιατί εγώ πρέπει να στερηθώ μια καυτή νύχτα; Αδικία δεν είναι αυτό;”  Πριν βιαστείτε να πείτε στον -προς το παρόν- ανώνυμο φίλο μας, ότι εκεί έξω κυκλοφορούν κοστούμια Darth Vader και το μόνο που έχει να κάνει είναι να διαλέξει από που θα το παραγγείλει, πρέπει να σας πω δυο πράγματα: Πρώτον, το ότι κάποιος φαντασιώνεται τον Darth Vader, δεν σημαίνει ότι έλκεται σεξουαλικά από άντρες. Δεύτερον, γιατί συμπεραίνετε ότι μιλάμε για άντρα απαραίτητα; Δεν θα μπορούσε να είναι μια γυναίκα που θα ήθελε να μπορεί να είναι ο Darth Vader; Και στις δυο περιπτώσεις, η κλασική στολή, μάλλον δεν μας κάνει. Χρειαζόμαστε κάτι τέτοιο:

Και αυτό μεγαλώνει!

Δεν μπορείτε να πείτε, δίνει έναν άλλο τόνο στον χαρακτήρα. Κορσεδάκι Darth Vader, λοιπόν, για ολονύχτιες μάχες, με φωτόσπαθα, ή χωρίς. Η συγκεκριμένη αμφίεση πωλείται από το Evening Arwen, προς $600, τιμή που φαντάζει ακριβή, αλλά δεν χρειάζεται να σας πω εγώ ότι πολλές φορές οι φαντασιώσεις πληρώνονται, έτσι δεν είναι; Άλλοι τη βγάζουν καθαρή με ένα παλιό καλσόν και ένα ψεύτικο πιστόλι, αλλά εσείς που θεωρείτε τις συμβουλές του Cosmo, “απλοϊκές” για τα γούστα σας, θα τα σκάσετε ολίγον τι. Η κάπα έρχεται μαζί με τον κορσέ, αλλά και τα λάτεξ γαντάκια. Σε περίπτωση που θέλετε να τα χρησιμοποιήσετε για κάτι παραπάνω από το force choke, όμως, θα σας συμβούλευα να προμηθευτείτε και ένα έξτρα ζευγάρι (μην κάνεις τον ανήξερο, κατάλαβες). Περισσότερες πληροφορίες, εδώ.

Αν νομίζετε ότι το μαύρο δεν είναι του γούστου σας και θα θέλατε κάτι σε λευκό (σύνδρομο “Χιονάτη: the Star Wars edition”), μην απελπίζεστε. Υπάρχει και για εσάς λύση:

Ναι... Και αυτό....

Κανείς δεν μένει παραπονεμένος! Ο εν λόγω κορσές, είναι κατά τι πιο φτηνός από του σκοτεινού άρχοντα, στα $500 και κάνοντας κλικ εδώ, θα δείτε πώς μπορείτε να τον προμηθευτείτε.

Όσοι ήδη επισκεφτήκατε τους παραπάνω συνδέσμους, θα διαπιστώσατε ότι πουθενά δεν αναφέρονται οι λέξεις “Star Wars”, “Darth Vader” ή “Storm Trooper”. Αυτό, υποθέτω, συμβαίνει γιατί ουδέποτε ο George Lucas έδωσε άδεια για τέτοια πράγματα, οπότε έπαιξε ένα μικρό “δάνειο”. Φαντάζομαι, όμως, ότι αυτό το γεγονός θα επηρεάσει μόνο τους πραγματικούς πιουρίστες, ενώ οι υπόλοιποι θα απολαύσετε την επένδυσή σας.

* Για να μην έχουμε παρεξηγήσεις, το “μοναχικά” υπονοεί έλλειψη παρέας τη δεδομένη χρονική στιγμή και όχι γενικότερα.