GANTZ: The Movie [ρε, λες;]

Όσοι θυμούνται την άποψή μου για το GANTZ, φαντάζομαι θα απόρησαν με το σημερινό μου post. Για ποιό λόγο μπορεί ο τύπος που κάποτε το είχε θάψει, να αποφάσισε να ασχοληθεί μαζί του; Αυτό, αγαπητοί αναγνώστες, συνέβη για δυο λόγους:

Είχα πει τότε, ότι σκόπευα να δω το anime και να το συγκρίνω με το manga, μήπως και μου άρεσε καλύτερα, και μπορώ να σας πω ότι όχι, δεν μου άρεσε καλύτερα… Σίγουρα μου φάνηκε πιο διασκεδαστικό, αλλά δεν νομίζω ότι ανήκει στα anime που θα θελήσω να ξαναδώ κάποια στιγμή.

Δεύτερον, ενώ εγώ εξακολουθώ να μην εντυπωσιάζομαι από το GANTZ, κάποιοι άλλοι το γυρίζουν σε live action ταινία (για την ακρίβεια, δυο ταινίες) και αυτός είναι λόγος για να ασχοληθώ μαζί του.

Για ρίξτε μια ματιά στο trailer.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=teC7PFvluCQ[/youtube]

Παραδέχομαι ότι το νέο δεν είναι καθόλου φρέσκο, καθώς οι πρώτες αναφορές για την ταινία εμφανίστηκαν στα διαδίκτυα από πέρυσι, αλλά επίσης παραδέχομαι ότι δεν είχα καθόλου το νου μου, ενώ δεν ορκίζομαι ότι δεν το είχα ξαναδεί κάπου και απλά το είχα αγνοήσει. Κάτι, όμως ,το καλοκαίρι, κάτι που όταν με πιάνει βαρεμάρα κάθομαι και διαβάζω πράγματα που συνήθως δεν διαβάζω, έπεσε και αυτό στην αντίλληψή μου. Ομολογώ ότι μου κίνησε την περιέργεια. Φαίνεται αρκετά “ψηστικό”.

Θα συμπάσχω και εγώ με όλους αυτούς που ανησυχούν για το πόσο καλό θα είναι -τα γνωστά για τις ταινίες που είναι μεταφορές από comics/manga- αλλά όταν με το καλό βγει, λέω να τη δω.

Σας παραπέμπω στο anime.gr, για περισσότερες πληροφορίες.