Η Αλέξια Οθωναίου σχεδιάζει το 4ο τεύχος της σειράς ΣΥΝΔΡΟΜΟ

Μετά τους Χρήστο Μαρτίνη, Γιάννη Ρουμπούλια και Γαβριήλ Τομπαλίδη, η Αλέξια Οθωναίου σχεδιάζει το 4ο και τελευταίο τεύχος της σειράς ΣΥΝΔΡΟΜΟ, σε σενάριο Ηλία Κατιρτζιγιανόγλου.

preview art της Αλέξιας Οθωναίου για το ΣΥΝΔΡΟΜΟ #4

Η Αλέξια Οθωναίου σπούδασε ζωγραφική στο Surrey Institute of Art and Design University College στην Αγγλία σε πτυχιακό επίπεδο και εικονογράφηση & κινούμενη εικόνα στο Kingston University του Λονδίνου σε μεταπτυχιακό. Από το 2004 έχει δημοσιεύσει εικονογραφήσεις και comics σε ποικίλα έντυπα (Παρά Πέντε, Γκραν Γκινιόλ, Athens Voice, Φανταστικά Χρονικά, 9, κ.α.) και έχει συμμετάσχει σε εκθέσεις ζωγραφικής, εικονογράφησης και comics στην Ελλάδα και το εξωτερικό (Βαβέλ, Επέτειος Ζήτω;, Where is the Art?, Random Impact, Εν Αιθρία, Φεστιβάλ Comics Lodz, κ.ά.). Το άλμπουμ της (σε συνεργασία με τον Σπύρο Δερβενιώτη) Bleeding Hearts, κυκλοφορεί απο τις εκδόσεις Jemma Press.

preview art της Αλέξιας Οθωναίου για το ΣΥΝΔΡΟΜΟ #4

Κάθε ένα από τα τέσσερα τεύχη της σειράς ΣΥΝΔΡΟΜΟ, παρουσιάζει και έναν διαφορετικό χαρακτήρα, με το σχέδιο να επιμελείται και ένας διαφορετικός καλλιτέχνης. Μετά την ολοκλήρωση της σειράς θα κυκλοφορήσει ένα graphic novel με την ιστορία να φτάνει στην κορύφωσή της. Εκτός από τους σχεδιαστές που φιλοτέχνησαν τα τεύχη, η σειρά έχει φιλοξενήσει μέχρι σήμερα pin-ups και από τους Γιώργο Γούση, Νατάσα Γεωργοπούλου, Σπύρο Δερβενιώτη, Γιώργο Καμπάδαη, Θάνο Κόλλια, Γιώργο Κομιώτη, Λευτέρη Μαυρογιάννη, Έλλη Μόκα, Τάσο Παπαϊωάννου και Θανάση Τσίλη.

Η σειρά ΣΥΝΔΡΟΜΟ κυκλοφορεί από την Comicdom Press.