ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΣΕ ΣΥΜΠΑΘΗΣΑ, Από την Inkpress/Κορμοράνος

Η Inkpress/Κορμοράνος μας προσκαλεί να γιορτάσουμε την κυκλοφορία της τρίτης έκδοσης της, ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΣΕ ΣΥΜΠΑΘΗΣΑ, του σπουδαίου Καναδού δημιουργού, Chester Brown. Λεπτομέρειες στο δελτίο Τύπου.

ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ INKPRESS ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ!!

Ελάτε να το γιορτάσουμε την Παρασκευή 22 Οκτωβρίου στο vinyl microstore από τις 20:00 μέχρι τις 22:00, με ποτό και κουβεντούλα. Δυστυχώς φαγητό δεν θα έχει γιατί θα λείπει η σεφ μας, αλλά εκτός από το ολοκαίνουριο βιβλίο μας, ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΣΕ ΣΥΜΠΑΘΗΣΑ του Chester Brown, θα μπορείτε να βρείτε, να ξεφυλλίσετε και ν’ αγοράσετε και τα δύο προηγούμενα: το SCHIZO του Ivan Brunetti (που κοντεύει να εξαντληθεί) και το ΣΑΝ ΣΙΔΕΡΕΝΙΟ ΟΜΟΙΩΜΑ ΓΑΝΤΙΟΥ ΑΠΟ ΒΕΛΟΥΔΟ του Daniel Clowes.

ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΣΕ ΣΥΜΠΑΘΗΣΑ
του CHESTER BROWN
εκδόσεις: inkpress/Κορμοράνος
μετάφραση: Χάρης Λαγκούσης
επιμέλεια: Χάρης Λαγκούσης και Ιλάν Μανουάχ
σελίδες: 185

Ο Chester Brown είναι ένας από τους διασημότερους δημιουργούς εναλλακτικών κόμικς στον Καναδά. Γεννήθηκε στο Montreal το 1960 και μεγάλωσε στο προάστιο του Chateauguay. Το 1983 άρχισε να εκδίδει το περιοδικό Yummy Fur, στις σελίδες του οποίου δημοσίευσε και την αυτοβιογραφική ιστορία I Never Liked You, την οποία εξέδωσε το 1994 στη Drawn & Quarterly και θεωρεί την καλύτερη δουλειά του. Το 1990 κέρδισε το βραβείο Harvey Καλύτερου Σκιτσογράφου, ενώ η κόμικς βιογραφία του Louis Riel (Drawn and Quarterly, 2004) ήταν στη λίστα των καλύτερων κόμικς του 2003 του περιοδικού Time. Ζει και εργάζεται στον Καναδά.

“Ένα μινιμαλιστικό χρονικό της προβληματικής εφηβείας του καλλιτέχνη που σε στοιχειώνει.” -New York Times Book Review

“Παρά την Καναδική του υπηκοότητα, ο Τσέστερ Μπράουν θα έπρεπε να ανακυρηχθεί εθνικός θησαυρός.” – The Onion

“Μια σπουδή της εφηβικής κοινωνικοποίησης και του ιδιόμορφου συνδυασμού εκολαπτόμενης σεξουαλικότητας, εσωστραφούς ονειροπόλησης και απλής σκληρότητας που χαρακτηρίζει τα χρόνια της εφηβείας.-Publishers Weekly