THE WALKING DEAD: Season One, Episode One

Ως ένα ενημερωτικό website, σχετικό με οτιδήποτε έχει να κάνει με τα comics, θα ήταν σημαντική παράληψη από μέρους μας, αν αγνοούσαμε το πρώτο επεισόδιο της τηλεοπτικής μεταφοράς του WALKING DEAD των Robert Kirkman, Charlie Adlard και Tony Moore. Πόσο μάλιστα, όταν αυτό προβάλλεται και στη χώρα μας, με μικρή διαφορά σε σχέση με την προβολή του στη Αμερική, από το κανάλι FX. Οι δικαιολογίες είναι πλέον ανύπαρκτες.

©AMC

Τι μένει λοιπόν; Η καταγραφή μιας άποψης, με ένα μικρό twist. Δεν θα είναι γραπτή – όπως θα ήταν αναμενόμενο, προβλέψιμο, και λίγο μια από τα ίδια – αλλά ηχητική. Φυσικά μιλάω για ένα podcast! Επειδή, όμως, ένας μονόλογος σίγουρα δεν είναι και ό,τι πιο συναρπαστικό, προσκάλεσα των editor Θωμά Παπαδημητρόπουλο, προκειμένου να μοιραστούμε μαζί την εμπειρία της παρακολούθησης του πρώτου επεισοδίου, και φυσικά, να μοιραστούμε το κατάλληλο έδεσμα – πίτσα από γνωστό franchise, στη συγκεκριμένη περίπτωση.

©AMC

Τα κριτήρια της επιλογής του Θωμά, ήταν ξεκάθαρα. Πέρα από το γεγονός ότι είναι ένας editor, με τον εξοπλισμό και την τεχνογνωσία για την πραγματοποίηση αυτού του podcast, είναι και ο μοναδικός άνθρωπος μέσα στο Comicdom, με τον οποίο μοιράζομαι την αγάπη για οτιδήποτε σχετικό με zombies, και φυσικά του WALKING DEAD comic, το οποίο το στηρίζουμε έμπρακτα εδώ και χρόνια. Όσοι τολμηροί, λοιπόν, πιέστε το play, προκειμένου να ακούσετε τις απόψεις μας και έπειτα πάρτε μια μικρή ιδέα από τη σειρά.