To “The Dark Knight Rises” Δεν Έχει Riddler

Η τρίτη ταινία Batman του Christopher Nolan θα βγει στις αίθουσες το 2012 και θα ονομάζεται “The Dark Knight Rises” και, παρ’ όλο που ο σκηνοθέτης δεν μας αποκαλύπτει ακόμη τον αντίπαλο του Batman, μας λέει ότι “it won’t be the Riddler”.

Όχι Γρίφος, λοιπόν, και μπορούμε να αφήσουμε το fandom να σκέφτεται τον David Tennant και άλλους εύμορφους στα πράσινα και να ριγεί… (brilliant! brilliant! :P).

Μια μικρή οπτική παρένθεση, γιατί έχει πλάκα τι σκέφτονται καμιά φορά οι φάνς…

O Nolan θα κάνει την καινούρια ταινία χρησιμοποιώντας τεχνολογία high-definition και  κάμερες IMAX, γιατί αρνείται να ασχοληθεί με την νέα μόδα του 3D που επικρατεί τώρα στα blockbuster. Όπως είπε και ο ίδιος:

“Θέλουμε να έχουμε την αίσθηση της ταινίας να είναι πιστή με το πνεύμα των πρώτων δύο της τριλογίας. Δεν κάνουμε reboot, δεν ξεκινάμε από την αρχή. Τελειώνουμε κάτι και το να κρατήσουμε τη συνοχή με ό,τι κάναμε πριν, έχει μεγάλη σημασία.”

Όσο για τον τίτλο, φαίνεται  η πρόθεση του να κρατηθεί σφιχτοδεμένη η τριλογία. “Θα χρησιμοποιήσουμε πολλούς από τους χαρακτήρες που ήδη ξέρετε και θα παρουσιάσουμε και μερικούς νέους”, είπε ο Nolan. “Με ξέρετε, δεν μιλάω…”, συνέχισε.

Οπότε, ας περιμένουμε να δούμε πότε θα μιλήσει κι άλλο. Μέχρι στιγμής είναι έξω από την λίστα  των villains ο Mister Freeze και ο Riddler…