Παρουσίαση SUPER CONDOM Στη Λέσχη Φίλων Comics

Το Σάββατο 11 Δεκεμβρίου στις 7:30 μ.μ. θα γίνει η παρουσίαση του άλμπουμ του Τάσου Μαραγκού, SUPER CONDOM,  στη Λέσχη Φίλων Κόμικς. Περισσότερα στο δελτίο Τύπου που ακολουθεί:

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

Το Σάββατο 11 Δεκεμβρίου στις 7:30μ.μ. στη Λέσχη Φίλων Κόμικς (Αγίας Ειρήνης 5 Μοναστηράκι), θα γίνει η παρουσίαση του άλμπουμ του Τάσου Μαραγκού SUPER CONDOM.
Για το άλμπουμ και τον δημιουργό του θα μιλήσουν οι Γιάννης Καλαïτζής, Γιώργος Καρανικόλας, κιθαρίστας των θρυλικών Last Drive, Βάλια Σκουρτσή, ιδιοκτήτρια του comicshop TILT, Tomek, εικονογράφος.
Στην συνέχεια ο Τάσος Μαραγκός θα υπογράφει αντίτυπα του άλμπουμ του.

Στην παρουσίαση θα διατίθεται για πρώτη φορά και το Special Edition SUPER CONDOM, που εκτός από το άλμπουμ θα περιλαμβάνει και ένα συλλεκτικό μεταλλικό κουτάκι, με προφυλακτικά, σχεδιασμένο από τον Τάσο Μαραγκό.
Υπάρχουν μόνο 200 κομμάτια που θα πωλούνται μόνο σε παρουσιάσεις και μέσω του δικτυακού μας καταστήματος: www.jemmacomics.gr μέχρι εξαντλήσεως και δεν πρόκειται να ανατυπωθεί.
Η τιμή του Special Edition SUPER CONDOM θα είναι: 7.90 €

SUPER CONDOM
Κείμενα & Σχέδια:
Τάσος Μαραγκός
32 Σελ. Έγχρωμο. Τιμή: 5,50 €
ISBN: 978-960-6732-55-3

Γεννημένο από ένα ατύχημα σε εργοστάσιο προφυλακτικών και προικισμένο με υπερδυνάμεις πέρα από κάθε φαντασία, ένα προφυλακτικό αναλαμβάνει να υπερασπιστεί το δικαίωμα μας στο ασφαλές σεξ και να μας προστατεύσει από κάθε λογής ανέραστους εχθρούς…

Κυρίες και κύριοι, ο Τάσος Μαραγκός σας παρουσιάζει το… Super Condom!

Το αλμπουμάκι αυτό συλλέγει 40 στριπάκια του παράδοξου υπερήρωα, τα οποία δημοσιεύτηκαν στην L.G.B.T. εφημερίδα City Uncovered από το 2006 μέχρι και το 2008, αλλά και μια ολοκαίνουργια ιστορία του Super Condom και του πιστού του sidekick, Δονητή!

Πληροφορίες
Λέσχη Φίλων Κόμικς Σταματία Αντωνάτου. Τηλ.: 6974 926755. e-mail: erma_jaguar@hotmail.com
Jemma Press Λευτέρης Σταυριανός. Τηλ.: 210 4227664. e-mail: info@jemmapress.gr