PREVIEWS PICKS (DEC 2010): The “Blue” Pages

Δίχως χρονοτριβή, περνάμε κατευθείαν στα “mainstream” Picks αυτού του μήνα…

NEW AVENGERS #9 (Marvel, pg M16, $3.99)

Τα πρώτο story-arc, δυστυχώς, δεν ήταν και πολύ καλό. Αλλά εδώ ελπίζουμε ότι το το story με το παρελθόν του Nick Fury θα μας επιφυλάσσει κάποιες ενδιαφέρουσες εκπλήξεις. Ένας επιπλέον λόγος για να αγοράσει κανείς το τεύχος (αλλά και τον τίτλο, γενικότερα) είναι, φυσικά, ο Mike Deodato.

IRON MAN 2.0 #1 (Marvel, pg M30, $3.99)

O War Machine αναβαθμίζεται σε Iron Man… Δεν είμαι σίγουρος για την ιστορία, αλλά το σχέδιο του Barry Kitson θα είναι οπωσδήποτε καλό.

INCREDIBLE HULK #623 (Marvel, pg M33, $2.99)

Ομολογώ ότι έχω πολύ καιρό να διαβάσω μια καλή ιστορία Hulk και, βασικά, ο λόγος που το προτείνω είναι περισσότερο το σχέδιο του Dale Eaglesham. Ελπίζω να μη διαψευστώ.

X-MEN LEGACY #245 (Marvel, pg M61, $2.99)

Υποθέτω ότι οι fans των X-Men θα ακολουθήσουν το νέο event, έτσι κι αλλιώς. Αν σας ενδιαφέρει ένα ακόμη (εναλλακτικό;) timeline , όπου οι Χ-ΜΕΝ δεν υπήρξαν ποτέ ως ομάδα, be my guest…

KING CONAN: THE SCARLET CITADEL #1 (Dark Horse, pg 24, $3.50)

Οι νέες εκδόσεις της Dark Horse με πρωταγωνιστή τον Conan συνεχίζονται εδώ, με ένα ακόμη limited series, μεταφορά της ιστορίας “The Scarlet Citadel”, όπως ίσως καταλάβατε και από τον τίτλο…

DC UNIVERSE ONLINE LEGENDS #1 & 2 (DC, pg 62-63, $2.99)

Νέο, bi-weekly event από τη DC, το οποίο θα συμπέσει με το πολυδιαφημισμένο online game. Προσωπικά, προτιμώ τα comics να είναι ανεξάρτητα από τα άλλα Μedia, ή τουλάχιστον να επηρεάζουν και όχι να επηρεάζονται από αυτά. Θα του δώσω μια ευκαιρία, αφού το γράφει ο Marv Wolfman.

GREEN LANTERN #63 (DC, pg 68, $2.99)

Το “War Of The Green Lanterns” ξεκινάει εδώ. Ο τίτλος είναι σταθερά καλός από το ξεκίνημά του και αν σας άρεσαν τα προηγούμενα storylines (“Sinestro Corps War”, “Blackest Night”), keep reading!

DC COMICS PRESENTS – GREEN LANTERN: FEAR ITSELF (DC, pg 99, $7.99)

Πολύ καλό story, και μόνο οκτώ δολάρια για 96 σελίδες, είναι καλό deal.

CINDERELLA: FABLES ARE FOREVER #1 (DC Comics [Vertigo], pg 120, $2.99)

Νέο limited series, που ακολουθεί το “From Fabletown With Love”, προφανώς με τη Cinderella στο ρόλο της secret agent, για άλλη μια φορά.

JERICHO REDUX (IDW, pg 146, $7.99)

To Jericho ήταν μια από τις καλύτερες σειρές στην αμερικάνικη τηλεόραση, τα τελευταία χρόνια. Δυστυχώς, έγινε canceled, με μόνο 7 επεισόδια από τη 2η σεζόν να προβάλλονται. Η σειρά συνεχίζεται σε comic format και η ιστορία αξίζει πραγματικά, καλό θα είναι, όμως, να δείτε πρώτα τη σειρά, αλλιώς δε θα καταλάβετε τίποτα.

THE ART OF GEORGE PEREZ (IDW, pg 157, $49.99)

O George Perez είναι ένας από τους σημαντικότερους comic book artists ever! Εδώ θα βρείτε μια αναδρομή σε όλη την καριέρα του, μαζί με αδημοσίευτα έργα από το προσωπικό αρχείο του.