Ο Λόφος Της Ντροπής

Σας έχει τύχει ποτέ να είστε ΤΟΣΟ πνιγμένοι από δουλειές, και τα comics σας να μαζεύονται και να μαζεύονται, ώστε να φτάσουν να γίνουν στοίβα, λόφος και, τελικά, βουνό; Εγώ είμαι κάπου στη μέση, ίσως γιατί, πλέον, δεν παίρνω συχνά comics. (Και ΟΧΙ, δεν ντρέπομαι να το παραδεχθώ και άντε τώρα, θα το πω στο μπαμπά μου και θα σας δείξει. Ναι. Αυτό.)

Έχω αγοράσει κάποια comics που πρέπει να διαβάσω (ή να ξαναδιαβάσω, επειδή τα είχα διαβάσει ως δανεικά or equiv…) τα οποία αποτελούν, μονίμως σχεδόν, μια ωραία εικαστική παρέμβαση στη διακόσμηση του δωματίου μου και περιμένουν να ασχοληθώ μαζί τους. Δεδομένου του ότι είμαι such a cheat και έχω κρύψει κάπου αλλού τα comics που αγόρασα τον Απρίλη στο CCA10 (come on, you know what that is.. :P), η στοίβα είναι σχετικά μικρή, αλλά μεγαλώνει αργά και σταθερά μιας και δεν προλαβαίνω να την ξαλαφρώσω.

Επειδή, λοιπόν, όπως θα έχετε προσέξει, τα άρθρα που γράφω τώρα τελευταία αναλώνονται σε γελοία θέματα όπως παμπάλαια εξώφυλλα, hentai monster trucks και τέτοια, κυρίως επειδή έχω πολύ καιρό να διαβάσω comics (έτσι, κυρία Λουκία μου, θα μας φάει όλους η Κρίση *nods*), είπα να κάνω κάτι εξίσου γελοίο αλλά πρωτοποριακό, μιας και θα σχολιάσω comics που δεν έχω διαβάσει. So there.


BAKUMAN Vol. 2
Δεν το έχω ανοίξει καν. Ή μάλλον, ψέματα, το άνοιξα λιγάκι. Ας ελπίσουμε να είναι εξίσου ενδιαφέρον με το προηγούμενο.


BLADE OF THE IMMORTAL Vol. 10
Άργησα κάπως να το πάρω, αλλά αυτό δεν είναι τίποτα μπροστά στο πόσο άργησε να κυκλοφορήσει από την Anubis. Είναι το μόνο πράγμα που διαβάζω στα ελληνικά και ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΩ τα άλλα 9 γιατί δεν θυμάμαι τίποτα, έτσι όπως κυκλοφορούν, μια φορά το χρόνο!!!

20TH CENTURY BOYS Vol. 10 & 11
Τα έχω διαβάσει, αλλά τα ξαναδιαβάζω κάθε φορά που παίρνω νέο
volume. Είναι το αγαπημένο μου manga και σας έχω πρήξει με αυτό, οπότε δεν λέω τίποτε άλλο :)

DETROIT METAL CITY Vol. 5 & 6
Έχει τόσο κακό σχέδιο και είναι τόσο κακόγουστο πολλές φορές. Δεν ξέρω γιατί το διαβάζω,
seriously. Ίσως χρειάζεται και λίγη βλακεία που και που… :P

WOLVERINE NOIR
Έχω διαβάσει λιγάκι. Φαίνεται αρκετά
promising. Μου αρέσει η noir-ίλα.

FALLING FOR LIONHEART
Το ξεφύλλισα και διάβασα λιγάκι την αρχή. Είμαι περίεργη για το σενάριο. Το σχέδιο είναι το κλασικό πλέον, του Κυριαζή.
Pretty cool, μια χαρά.

BATMAN: WHATEVER HAPPENED TO THE CAPED CRUSADER?
Το είχα σε τευχάκια και το πήρα για να το έχω κανονικά, όπως πρέπει. Δεν το έχω ξαναδιαβάσει, όμως, θέλω να δω τι
extras έχει.

MESMO DELIVERY
Damn, it’s weird..!
Δεν ξέρω γιατί το αγόρασα. Εντάξει, μου αρέσει να διαβάζω διαφορετικά πράγματα, απλώς αυτό το σχέδιο με κάνει να θέλω να σπάσω στο ξύλο όλους τους χαρακτήρες, να τους σκοτώσω και μετά να τους ξαναδείρω… Ίσως και να ‘ναι το ζητούμενο βέβαια, who knows…

SUBMARINER: THE DEPTHS
Αυτό ήθελα να το πάρω από τότε που έβγαινε σε τευχάκια, για το υπέροχο artwork.
Δεν το έχω αρχίσει ακόμη, αλλά είναι πολύ όμορφο να το χαζεύεις.

V FOR VENDETTA
Ενώ το έχω διαβάσει πολλές φορές, ήθελα να το ξαναδιαβάσω πάλι, αλλά εδώ και χρόνια, λόγω κακών συγκυριών, δεν το είχα ποτέ στη συλλογή μου. ΜΙΣΩ το lettering,
το χρώμα κακώς μπήκε, το μελάνι είναι sloppy. Και όμως, το σενάριο καταφέρνει και σε κρατάει παρ όλο που καταριέσαι την ώρα και τη στιγμή που το έπιασες στα χέρια σου. (Ορίστε, λέω άσχημα πράγματα για comic του Alan Moore. Eδώ, στο Comicdom.gr, λέμε τα πράγματα ως έχουν!)

PUNISHER MAX: KINGPIN
Έχω διαβάσει περίπου το μισό. Όταν πρωτοεμφανίζεται ο
Fisk, πιέζει το κεφάλι κάποιου, του οποίου τα μάτια πετάγονται από τις κόγχες. Πολύ βίαιο, αν και σε κάνει να αναρωτιέσαι γιατί στον κόσμο του Punisher είναι όλοι κλώνοι του Herr Starr. (Κακίες, χεχε, αλλά ξέρετε τον Steve Dillon. 🙂 )

ASTONISHING X-MEN #1-18 (Whedon)
Έχω διαβάσει κάπου 5 τεύχη. Όσα και την προηγούμενη φορά που το έπιασα. Μου αρέσει, αλλά μάλλον είναι καταραμένο και δεν με αφήνει να πάω παρακάτω… Κλασικός
Whedon. Μια από τις λίγες φορές που διαβάζω X-Men και δεν παραπονιέμαι (DC/Vertigo fan here, sooorrrryyyy).

AKIRA 2 & 3
Και αυτό το έχω διαβάσει και είπα να αγοράζω την καινούρια έκδοση της
Kodansha με την ακριβή τιμή… Είμαι από τα άτομα που το προτιμούν από την ταινία. 200%! Αυτό το manga έχει και μεγάλο μέγεθος και έτσι μπορείς να δεις πιο καλά το artwork. (Χωρίς να ακούς και τις γκαρίδες “TETSUOOOOOOOOO….!!!” “KANEDAAAAAAAAA” “TETSUUUUOOOOOOO…!?” “KANEDAAAAAAAA…?!!”).