Έρχονται Tο 2011 Aπό Tην Oμάδα Tου COMICDOM

Στο X-Mas Event που πραγματοποίησε το περασμένο Σάββατο η ομάδα του Comicdom στο bar Indigo, ανακοινώθηκαν οι μελλοντικές δράσεις  μας, τόσο για το blog Comicdom.gr και την εκδοτική Comicdom Press, όσο και για το Comicdom Con Athens 2011!

Μετά τη μεγάλη επιτυχία που σημείωσε το αφιέρωμα στα Top 100 Comics των 00s, αλλά και οι λίστες με τις Top 20 κινηματογραφικές μεταφορές comics και το Top 10 του Alan Moore, οι συντάκτες και οι συνεργάτες μας επιστρέφουν με μία ακόμη εντυπωσιακή λίστα, τα Top 100 Comics των 90s! Περισσότερες λεπτομέρειες αύριο…

Το εκδοτικό πρόγραμμα της Comicdom Press έχει τόσο έντυπη, όσο και ηλεκτρονική παρουσία. Εκτός από τη νέα σειρά του Μιχάλη Διαλυνά με τίτλο SWAN SONGS, το πρώτο τεύχος της οποίας κυκλοφορεί, έρχονται στο Comicdom Con Athens 2011, το τέταρτο και τελευταίο τεύχος της σειράς ΣΥΝΔΡΟΜΟ σε σχέδιο Αλέξιας Οθωναίου, καθώς και το άλμπουμ της Έλλης Μόκα, COMICS & STUFF. Παράλληλα, με τη νέα χρονιά, θα κάνουν το ντεμπούτο τους στο comicdom-press.gr, το νέο comic του Γιώργου Καμπάδαη με τίτλο ΜΑΥΡΕΣ ΜΕΡΕΣ, και το νέο comic strip του Θανάση Πετρόπουλου, ΠΛΑΣΜΑΤΙΚΑ ΝΟΥΜΕΡΑ. Μείνετε συντονισμένοι για previews των μελλοντικών εκδόσεών μας!

Για έκτη συνεχή χρονιά και πάντα σε συν-διοργάνωση με την Ελληνοαμερικανική Ένωση, τo Comicdom Con Athens 2011 θα πραγματοποιηθεί στις 8, 9 και 10 Απριλίου. Ανάμεσα στους διεθνείς προσκελημένους μας, θα είναι ο Chris Ware (ACME NOVELTY LIBRARY, JIMMY CORRIGAN) και ο Alan Davis (UNCANNY X-MEN, CAPTAIN BRITAIN, CLANDESTINE). Παράλληλα θα φιλοξενήσουμε στο πλαίσιο της εκδήλωσης, την έκθεση BATMAN: YESTERDAY AND TOMORROW σε συνεργασία με το Cartoon Art Museum και με έργα των Bob Kane και Bill Finger, Neal Adams, Frank Miller, Pepe Moreno, Paul Pope και Jiro Kuwata.