Τα 100 Comics Των 90s Από Το Comicdom.gr

Το 2011 ξεκινά με την αντίστροφη μέτρηση για τα καλύτερα comics των 90s!

Μετά την επιτυχία του περσινού Top 100 Comics Of The 00s, οι συντάκτες και οι συνεργάτες του σημαντικότερου ελληνικού ιστότοπου για τα comics, ψήφισαν και παρουσιάζουν τα 100 σημαντικότερα comics για τα 90s.

Από τον Οκτώβριο του 2004, το Comicdom.gr έχει φιλοξενήσει περισσότερες από 3.000 ειδήσεις, reviews, παρουσιάσεις, extras, στήλες άποψης και συνεντεύξεις, επιχειρώντας να καλύψει με επαγγελματική συνέπεια και όσο το δυνατόν πιο σφαιρικά, το χθες και το σήμερα της Tέχνης των comics απ΄ όπου κι αν αυτά προέρχονται.

Θέλοντας να αξιοποιήσουμε αυτή την εμπειρία καθώς και την πολυφωνία που προσφέρει σήμερα μια ομάδα 18 συντακτών και συνεργατών με ποικίλες αναγνωστικές συνήθειες, το Comicdom.gr προτείνει 100 εξαιρετικά comics που κυκλοφόρησαν από το 1990 μέχρι το 1999 και τα οποία πραγματικά αξίζει να θυμηθούμε ή να ανακαλύψουμε όλοι οι φίλοι της 9ης Τέχνης.

Ακολουθώντας τη λογική της αντίστροφης μέτρησης, η πρώτη δεκάδα (θέσεις 100-91) θα αποκαλυφθεί στο Comicdom.gr, τη Δευτέρα 3 Ιανουαρίου. Στη συνέχεια, κάθε ημέρα θα δημοσιεύεται και μια δεκάδα, μέχρι να φτάσουμε στα comics που βρίσκονται στο Top 10. Από τη Δευτέρα 17 Ιανουαρίου, ξεχωριστά κείμενα για το κάθε ένα από τα 10 σημαντικότερα comics της δεκαετίας, θα μας οδηγήσουν μέχρι την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου, όταν και θα αποκαλύψουμε το comic που βρίσκεται στην πρώτη θέση!

Με την έλευση της νέας χρονιάς, μείνετε συντονισμένοι στο Comicdom.gr. Ξεκινάει η αντίστροφη μέτρηση για τα 100 comics της δεκαετίας του ’90!