H Anne Hathaway Η Νέα Catwoman

Η αναμονή σχετικά με την αποκάλυψη του καστ του τρίτου φιλμ Batman του Christopher Nolan μπορεί να σταματήσει  για λίγο.

Η Anne Hathaway πρόκειται να υποδυθεί την Selina Kyle, κατά κόσμον Catwoman, στο The Dark Knight Rises.

Επίσης, μάθαμε πως ο Tom Hardy θα υποδυθεί τον Bane, σύμφωνα με το παρακάτω δελτίου Tύπου.

BURBANK, CA, 19 Ιανουαρίου, 2011 – Η Warner Bros. Pictures ανακοίνωσε σήμερα ότι η Anne Hathaway έχει υπογράψει για να υποδυθεί την  Selina Kyle, στην ταινία του Christopher Nolan “The Dark Knight Rises”. Θα παίζει δίπλα στον Christian Bale, ο οποίος θα επιστρέψει στον ρόλο του Bruce Wayne/Batman.

Ο Christopher Nolan δήλωσε, “Είμαι ενθουσιασμένος που έχω την ευκαιρία να δουλέψω με την Anne Hathaway, η οποία θα αποτελέσει μια απίθανη προσθήκη στο επιτελείο μας, καθώς ολοκληρώνουμε την ιστορία μας.”

Επιπροσθέτως, ο Tom Hardy επιλέχθηκε για τον ρόλο του Bane. Ο Nolan δήλωσε, “Χαίρομαι που θα συνεργαστώ ξανά με τον Tom και ενθουσιασμένος που θα τον δω να δίνει ζωή στην δική μας εκδοχή ενός από τους πιο εντυπωσιακούς αντιπάλους του  Batman.”

Ο Nolan θα σκηνοθετήσει το φιλμ με σενάριο που έγραψε ο ίδιος μαζί με τον Jonathan Nolan, πάνω σε μια ιστορία του  Christopher Nolan και του David S. Goyer. Ο Nolan επίσης θα κάνει την παραγωγή της ταινίας, μαζί με την συνεργάτιδά του (και σύντροφο) , Emma Thomas, και τον Charles Roven.

Το “The Dark Knight Rises” αναμένεται στις κινηματογραφικές αίθουσες στις  20 Ιουλίου, 2012. Η ταινία θα έχει παγκόσμια διανομή από την Warner Bros. Pictures.