HARK, A VAGRANT!

Αυτό τον καιρό, λόγω φόρτου εργασίας, δεν προλαβαίνω να διαβάσω comics (εξ ου και ο Λόφος Της Ντροπής, από τον οποίο κατάφερα να διαβάσω μόνο 2 κόμικς από τότε που ανέβηκε το άρθρο…). Παρ’ όλα αυτά, καμιά φορά ξεκλέβω λίγο χρόνο για μερικές ασχολίες που μου αρέσουν και δεν απαιτούν να έχεις πολλή ώρα στη διάθεσή σου (όπως θελω να έχω όταν πρόκειται να διαβάσω ένα comic). Μια από τις ασχολίες αυτές είναι το να διαβάζω web-comics.

Ένα από τα αγαπημένα μου, το οποίο το βρίσκω, το χάνω και το ξαναβρίσκω, είναι το HARK, A VAGRANT της Kate Beaton.

H Kate Beaton είναι ιστορικός από τον Καναδά και τα comics της έχουν ως ήρωες κυρίως ιστορικά πρόσωπα, τα οποία ίσως καμιά φορά να χρειαστεί να ψάξετε στο Google για να δείτε ποιοι είναι. Το σχέδιό της μου θυμίζει κάτι παλιά βιβλία αγγλικών. Κάποιοι θα έλεγαν ότι δεν είναι καλό, εμένα μου αρέσει πολύ όμως. Και το χιούμορ του strip είναι πολύ του γούστου μου. Ειδικά όταν είναι τόσο geeky που θες να αρχίσεις να γουργουρίζεις σαν γατί.

Σας παραθέτω μερικά strips (καθώς κι ένα παραποιημένο που βρήκα online και φυσικά έπεσα από την καρέκλα μου γελώντας. ‘Ντάξει ΟΚ, δεν έπεσα από την καρέκλα μου, Ι’m not such a twit :P)

Ο Τέσλα πάντα είναι από τους αγαπημένους μου…

Kαι το παραποιημένο…


O Tesla είναι πάντα από τους αγαπημένους μου..