Το Παιδικό Πρόγραμμα του Comicdom Con Athens 2011

Αναπόσπαστο κομμάτι, πλέον, της γιορτής των comics, το παιδικό πρόγραμμα του Comicdom Con Athens φροντίζει και φέτος για τη δημιουργική διασκέδαση των παιδιών, φέρνοντάς τα σε επαφή με τον μαγευτικό κόσμο της εικονογραφημένης αφήγησης!

Παιδικό Πρόγραμμα: Anansi: Ο Θεός-Αράχνη

Ο Anansi είναι ο κατεργάρης θεός της Αφρικής, μισός άνθρωπος και μισός αράχνη, που όλο μπλέκει στις πιο απίθανες καταστάσεις και φέρνει τα πάνω-κάτω, όπου κι αν βρεθεί.

Κάποιες από αυτές τις περιπέτειες του πανούργου θεού, θα μοιραστούμε μαζί, σε μια παράσταση που συνδυάζει το ζωντανό, προφορικό λόγο, με την εικόνα. Και μετά θα φτιάξουμε μαζί τη δική μας ιστορία, βάζοντας τον Anansi σε νέες περιπέτειες…

(Σάββατο, 9 Απριλίου, 11:00, Θέατρο)

Το event απευθύνεται σε παιδιά 4-10 ετών


Παιδικό Πρόγραμμα: Ένας Τόσος Δα Μικρούλης Ήρωας

Οι “Παραμυθοκόρες”, Βασιλεία Βαξεβάνη, Αντωνία Βέλλιου και Ιφιγένεια Κακριδώνη, θα φέρουν μαζί τους παραμύθια και ιστορίες για “τόσο δα μικρούληδες ήρωες”. Ήρωες που είναι μικροί μόνο στο μπόι, γιατί από μυαλό έχουν μπόλικο. Γι’ αυτό, θα τα βάλουν με τρομερές, κακές μάγισσες, με λύκους που κυνηγούν να τους φάνε, με δράκους που καραδοκούν να τους καταστρέψουν.

Θα τα καταφέρουν, άραγε, να βγουν νικητές από αυτές τις δοκιμασίες; Δεν έχετε παρά να έρθετε, να μπείτε στην παρέα μας και να μοιραστούμε, όλοι μαζί, αυτό το μυστικό.

Και μήπως θα ακούσουμε μόνο ιστορίες; Όχι μόνο. Θα παίξουμε όλοι μαζί και θα ζωντανέψουμε τους ήρωες των ιστοριών.

(Κυριακή, 10 Απριλίου, 11:00, Θέατρο)

Το event απευθύνεται σε παιδιά 4-10 ετών

Σύντομα θα ανακοινωθούν και οι προβολές που θα πλαισιώσουν το παιδικό πρόγραμμα του Comicdom Con Athens 2011!