Timewasters… Part IV

Βρίσκομαστε πλέον λίγες μέρες (ή μάλλον λίγες ώρες) ώρες από το Comicdom Con Athens 2011 και όλα αυτά που έγραφα την προηγούμενη βδομάδα για τρομερή έλλειψη χρόνου, εξακολουθούν να ισχύουν. Παρ’ όλα αυτά, δεν μπορώ να αντισταθώ στον πειρασμό για τόσα ενδιαφέροντα (ή όχι και τόσο) πράγματα που βρίσκω στο διαδίκτυο και σας προτρέπω να κάνετε το ίδιο.

– Στο STRANGE TALES II, συμμετείχαν κάποιοι από τους πιο σημαντικούς ανεξάρτητους δημιουργούς comics. Για να διαφημίσει την έκδοση του hardcover, η Marvel έδωσε στη δημοσιότητα (στο Comics Alliance) 50 σελίδες με extra υλικό (thumbnails, προσχέδια και άλλα). Pekar, Hernandez, Brunetti… Μιλάμε για έναν πραγματικό θησαυρό.

– Ο Greg Segal είναι φωτογράφος και ασχολείται με διάφορα “περίεργα θέματα”. Ένα από τα πιο πρόσφατα λέγεται SUPER HEROES AT HOME και περιλαμβάνει τον Spider-Man να απλώνει τη μπουγάδα του, τον Superman να κάνει καθαριότητες και τον Batman να προσπαθεί να σηκώσει βάρη. Μπορείτε να το δειτε, στο site του

– Ανέβηκε στο youtube ο πιλότος του SNAKE’N’BACON (μεταφορά των χαρακτήρων του comic του Michael Kupperman). Πολύ μπροστά…
http://www.youtube.com/watch?v=IM3xwECIZk4

– Τα οικονομικά προβλήματα δεν είναι προνόμιο της χώρας μας. O Hans Rickheit (CHLOE, SQUIREL MACHINE) μας πληροφορεί από το blog του, πως έχασε τη δουλειά του, οπότε το ECTOPIARY παγώνει, όσο ο ίδιος βρίσκεται σε αναζήτηση εργασίας. Στο μεταξύ, μας ζητά να τον στηρίξουμε οικονομικά, όσο βρίσκεται σε αυτή την κατάσταση. Τη βοήθεια μας, ζητά και ο Tom Neely, που προσπαθεί να ακολουθήσει νέα δουλειά.

– To GHOST WORLD συναντά το SCOOBY DOO και ο WILSON το HOUSE MD! Πού; Σε δυο posts του Mr. Ed.

– Δε θα πίστευα ποτέ πως ο Jim Henson (MUPPET SHOW) είχε κάνει ένα δοκιμαστικό πιλότο με θέμα το comic strip WIZARD OF ID.

Διαβάστε μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη του Eddie Campbell, στο Hooded Utalitarian.

– Διαβάστε online (σε δυο δόσεις) ένα comic του Richard Sala, που πρωτοδημοσιεύτηκε στο BLAB #8 και αργότερα στο MANIAC KILLER STRIKES AGAIN (και τα δυο εξαντλημένα αυτή τη στιγμή).

– Οι άνθρωποι του EVERYTHING COMES BACK TO 2000AD συγκέντρωσαν όλα τα videos που είναι related με το θρυλικό περιοδικό σε ένα playlist στο youtube . Εδώ βλέπετε την κλασική πρώτη τηλεοπτική διαφήμιση, από το 1977!

– Αν σας άρεσε το Garfield Minus Garfield, ή το Calvin Without Hobbes, ίσως να σας ενδιαφέρει και το 3eanuts . Πρόκειται για strips PEANUTS, όπου λείπει το τελευταίο καρέ. Δείτε μόνοι σας, για να καταλάβετε…