Τουρνουά Urban-Rivals.com, Σε Συνεργασία Με Το Comicdom Con Athens 2011

Το δημοφιλές παιχνίδι στρατηγικής και ανταλλαγής καρτών, www.urban-rivals.com, διοργανώνει τουρνουά, σε συνεργασία με το Comicdom Con Athens 2011, με έπαθλο δώρα από το χώρο των comics.

To www.urban-rivals.com, το πιο δημοφιλές παιχνίδι στρατηγικής και ανταλλαγής καρτών, με περισσότερους από 14.000.000 παίχτες σε ολόκληρο τον κόσμο, κερδίζει και το ελληνικό κοινό.

Αυτή την φορά, επιφυλάσσει ακόμη μία ευχάριστη έκπληξη για τους έλληνες παίχτες, καθώς σε συνεργασία με το COMICDOM CON ATHENS 2011, διοργανώνει ένα τουρνουά με μοναδικά δώρα από τον μαγικό χώρο των κόμικς.

Διαφορετικές συμμορίες θέλουν να επιβάλλουν τον δικό τους νόμο στην πόλη. Oι μάχες είναι σκληρές και τα απρόοπτα πολλά.

Η κυβέρνηση έχει χάσει πλήρως τον έλεγχο, καθώς χουλιγκάνοι και εγκληματίες κάνουν ότι θέλουν στους δρόμους της πόλης και έχουν βάλει στο στόχαστρο όλο το τζετ σετ που συνεχίζει να καταναλώνει απρόκλητα σαμπάνια σε prive party. Σε αυτή την πόλη που η λέξη ηρεμία είναι άγνωστη, ακόμη και τα ζώα πιστεύουν ότι αυτή η γη είναι μόνο δικιά τους. Όλες οι ομάδες έχουν την στρατηγική τους και θα πουλήσουν πολύ ακριβά το τομάρι τους.

Κάθε παίχτης με την εγγραφή του και περνώντας τις πύλες του Clint City, έχει στην διάθεση του 8 κάρτες χαρακτήρων οι οποίοι έχουν διαφορετικά χαρακτηριστικά και ικανότητες. Για να εξελιχθούν οι χαρακτήρες σας, πρέπει να αντιμετωπίσετε τους άλλους παίκτες. Εκεί στο πεδίο μάχης και βλέποντας τις ικανότητες και τα χαρακτηριστικά του αντιπάλου σας, σκεφτείτε έξυπνα και κάντε τις σωστές κινήσεις. Στο τέλος του κάθε αγώνα, οι μαχητές σας κερδίζουν εμπειρία και γίνονται σταδιακά όλο και πιο δυνατοί, μέχρι που κάποια στιγμή μπορούν να ξεκλειδώσουν απίστευτες δυνάμεις και μπόνους! Κάθε φορά που ένας από τους χαρακτήρες σας περνάει ένα επίπεδο, μέχρι και η εμφάνισή του αλλάζει.

Στο Urban Rivals καθορίζετε οι ίδιοι τους στόχους σας, βάσει των προτιμήσεών σας και του χρόνου που διαθέτετε. Έτσι, πέρα από τις μάχες ένας ενάντια ενός μπορείτε να λάβετε μέρος σε διάφορες αποστολές, να πολλαπλασιάσετε τις ανταλλαγές χαρακτήρων για να συγκεντρώσετε ολόκληρη τη συλλογή, ή ακόμα και να παίξετε απλά για διασκέδαση εναντίον των φίλων σας με τους αγαπημένους σας χαρακτήρες. Μπορείτε να βελτιώσετε τη συλλογή σας αγοράζοντας pack χαρακτήρων στο Κατάστημα ή ανταλλάσοντας τους χαρακτήρες σας με τους άλλους παίκτες.

Το Εvent – τουρνουά είναι αφιερωμένο στην έκθεση COMICDOM CON ATHENS 2011, την μοναδική εγχώρια γιορτή αποκλειστικά αφιερωμένη στα comics που θα λάβει χώρα στις 8,9 και 10 Απριλίου στους χώρους της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης.

Έναρξη Τουρνουά στις 11 Απριλίου 2011.

 

Οι 5 νικητές θα κερδίσουν:
1. Ένα αντίτυπο TRINKETS του Μιχάλη Διαλυνά
2. Ένα αντίτυπο SWAN SONGS #1-2 του Μιχάλη Διαλυνά
3. Ένα αντίτυπο APOCALYPSE MODE ON #1-2 του Γιώργου Καμπάδαη
4. Ένα αντίτυπο COMICS AND STUFF της Έλλης Μόκα
5. Ένα αντίτυπο ΚΟΥΡΑΦΕΛΚΥΘΡΑ του Αντώνη Βαβαγιάννη
6. Ένα αντίτυπο ΨΟΦΑ του Γιώργου Κομιώτη
7. Ένα αντίτυπο ΣΥΝΔΡΟΜΟ #1-4 του Ηλία Κατιρτζιγιανόγλου

Εγγραφές μέχρι την Κυριακή 10-04-2011 – Γλώσσα Ελληνική.
Κάντε εδώ την εγγραφή σας

Συμμετέχετε όσο προλαβαίνετε, γιατί τα έπαθλα είναι πολύ ξεχωριστά… Ακόμη μία ευχάριστη έκπληξη από το Urban-Rivals.com