RUROUNI KENSHIN: Νέο Anime

Αιώνες είχα να κοιτάξω τα RSS μου. Αυτό είναι πολύ κακό, ξέρετε, αφενός γιατί μένεις εκτός επικαιρότητας και αφετέρου, γιατί όταν αξιωθείς να κάνεις αυτό που οι φίλοι μας ονομάζουν “catch up“, κινδυνεύεις να προσπεράσεις κάποιο άρθρο, απλά και μόνο από τον όγκο πληροφορίας που έχει συσσωρευθεί. Έτσι, δεν είναι περίεργο που κοιτάζοντας το Anime News Network, προσπέρασα αυτό το άρθρο. Ευτυχώς, όμως, που το Newsarama είχε κι αυτό μια αναφορά και το τσίμπησα από εκεί.

Καλά νέα, λοιπόν, για τους fans του RUROUNI KENSHIN. Σύμφωνα με μια μυστικοπαθέστατη ανακοίνωση του περιοδικού JUMP SQUARE, μια νέα σειρά anime έχει ήδη εγκριθεί, ενώ περισσότερες πληροφορίες θα δωθούν σε επόμενα τεύχη. Να θυμίσω, ότι η πρώτη σειρά αριθμούσε 95 επεισόδια και προβλήθηκε από το 1996 εώς το 1998. Να θυμίσω επίσης, ότι το JUMP SQUARE το εκδίδει η Shueisha, η οποία έχει εκδόσει και το manga του KENSHIN, επομένως, η εγκυρότητα της πληροφορίας δεν νομίζω να αμφισβητείται.

Τα καλά νέα δεν τελειώνουν εδώ, αγαπητέ αναγνώστη. Μαζί με το νέο anime, ανακοινώθηκε επίσης ότι το ερχόμενο καλοκαίρι θα κυκλοφορήσουν σε blu-ray τα δύο OVA του Kenshin, αλλά και η ταινία.

Εν αναμονή, λοιπόν.