Η Viral Αποκάλυψη Του Bane

H Warner άρχισε πάλι τα viral κολπάκια της, σχετικά νωρίς αυτή τη φορά. Οι fans έπρεπε να δουλέψουν σκληρά, για να αποκαλύψουν μια σκοτεινή φωτογραφία του  Tom Hardy ως Bane, από την πολυαναμενόμενη ταινία THE DARK KNIGHT RISES.

Όταν πρωτοανέβηκε το site του τρίτου Batman φιλμ του Christopher Nolan (την Παρασκευή), δεν ήταν τίποτε άλλο από μια μαύρη οθόνη και ένα .wav 23 δευτερολέπτων, με ακατάληπτες φωνές. Και όπως ήταν φυσικό, κανείς δεν καταλάβαινε τίποτα. Επίσης, όπως είχε γίνει και με το DARK KNIGHT, δεν μπορούσες παρά να σκεφτείς ότι αυτό είναι μέρος της viral διαφημιστικής καμπάνιας για την ταινία.

Όπως και ήταν, φυσικά! Μετά από μερικές ώρες, ένας fan από το SuperHeroHype.com πρόσεξε πως εάν έπαιζες το κλιπάκι με πρόγραμμα αναπαραγωγής ήχου, τότε μπορούσες να δεις στο ηχητικό φάσμα το hashtag #TheFireRises.

Έτσι, μπορούσες να πας στο Twitter και να δεις ότι υπήρχε λογαριασμός με το όνομα @thefirerises, από τον οποίο ανέβαιναν συνεχώς links για ένα άλλο μέρος του site, όπου υπήρχε μία ημιτελής εικόνα/μωσαϊκό. Όταν πατούσες “Add Me”, μπορούσες να μπεις στο site μέσω Twitter ή Facebook και να ξεκλειδώσεις κομμάτια της εικόνας, ποστάροντας μηνύματα με το  hashtag #TheFireRises.

Η εικόνα που αποκαλύφθηκε είναι ο Tom Hardy ως Bane, που όπως ειπώθηκε, φαίνεται λες και ετοιμάζεται για το S&M after-party κάποιου Con…

Δεδομένου του ότι η ταινία αναμένεται να βγει στις αίθουσες το καλοκαίρι του 2012 (όχι, δεν θα καταστραφεί ο κόσμος – όπως είδατε, το Σαββάτο δεν είχαμε Rapture… and aaanyway, The Doctor’s going to save us:P), πιστεύω πως έχουμε να δούμε αρκετά γουστόζικα πραγματάκια σαν αυτό και τα κόλπα που έκαναν για την προηγούμενη ταινία. (Εγώ π.χ. είχα βάλει το τηλέφωνό μου σε μια λίστα για supporters του Ηarvey Dent και με πήραν 2 φορές τηλέφωνο, μια εκ μέρους του Ηarvey Dent και μια κάποιοι που τον εκβίαζαν και έκαναν προπαγάνδα εναντίον του. Fun times… 🙂 )