COMICDOM RESURRECTED #1: INFINITE CRISIS

Καλώς ήρθατε στην καινούργια εβδομαδιαία στήλη του blog μας, η οποία έχει μοναδικό σκοπό την βουτιά στο πλούσιο αρχείο του Comicdom, με σκοπό να φέρει στην επιφάνεια το πλούσιο παρελθόν του!

Με αφορμή τις επικείμενες αναταράξεις στο superhero Universe της DC Comics, αποφάσισα να σας θυμίσω τα όσα είχαν γραφτεί πριν από 5-6 χρόνια, σχετικά με το INFINITE CRISIS, ένα event που είχε κρατήσει τους φίλους της DC σε αναμμένα κάρβουνα.

H αρχή για το συγκεκριμένο mega-event είχε γίνει με το one-shot COUNTDOWN TO INFINITE CRISIS, το οποίο το τιμήσαμε όχι με ένα, αλλά με δύο reviews!

Μέχρι την κυκλοφορία του πρώτου τεύχους του INFINITE CRISIS, υπήρξαν  τέσσερα στον αριθμό mini series 6 τευχών,  με τα οποία δεν παραλείψαμε να ασχοληθούμε. Διαβάστε, λοιπόν, τα reviews για τα RANN-THANAGAR WAR, OMAC PROJECT, DAY OF VENGEANCE και VILLAINS UNITED (alternate link). Μεταξύ άλλων, υπήρχαν και τα tie-ins σε ongoing τίτλους, όπως το JLA και το SUPERMAN, τα οποία δεν τα ξεχάσαμε!

Βέβαια, δεν έλειπαν  και κάποιοι αναγνώστες, που σύντομα κάπου είχαν αρχίσει να χάνουν το αρχικό τους ενδιαφέρον…

Φυσικά, έφτασε κάποτε και η στιγμή της κυκλοφορίας του πρώτου τεύχους του INFINITE CRISIS, και την άποψη τους την κατέθεσαν δύο μέλη (εδώ κι εδώ) της ομάδας του Comicdom.

Θα μπορούσαμε ποτέ να παραλείψουμε κάποια one-shots, που είχαν άμεση σχέση με τα τεκταινόμενα; Ποτέ! DAY OF VENGEANCE SPECIAL, INFINITE CRISIS SECRET FILES AND ORIGINS, RANN-THANAGAR WAR SPECIAL και τέλος VILLAINS UNITED SPECIAL.

Τέλος, και το έβδομο και τελευταίο τεύχος της σειράς, είχε και αυτό την τιμητική του!