COMICDOM RESURRECTED #7: Civil War & Pieces

Να, λοιπόν, που ο Steve Rogers είναι ξανά ο Captain America, στον δικό του τίτλο, με ένα ολόφρεσκο #1, φυσικά. Πως, όμως, βρέθηκε εκτός στολής;

Πάμε πίσω 5 χρόνια, σε ένα event που λεγόταν “Civil War”. Το θυμάστε; Αν όχι, ευκαιρία να φρεσκάρετε τη μνήμη σας, διαβάζοντας reviews για τα CIVIL WAR #1, #4, #1-4 και #7. Επίσης, μην αγνοήσετε τα CIVIL WAR: FRONTLINE #1, #10 και #11, ενώ όσοι επιθυμούν να εμβαθύνουν ακόμη περισσότερο, υπάρχουν τα CIVIL WAR: THE RETURN, CIVIL WAR: WAR CRIMES, CIVIL WAR: THE INITIATIVECIVIL WAR: THE CONFESSION και, για τους πιο τολμηρούς, CIVIL WAR: X-MEN.

Τα επακόλουθα όλου αυτού του χαμού, ήταν βραχύβιοι τίτλοι όπως το MIGHTY AVENGERS, AVENGERS: THE INITIATIVE και ΤΗΕ ORDER. (Αν δεν υπήρχε το search engine στο website μας, ανάθεμα και αν θυμόμουν ποτέ το THE ORDER…)

Τα γεγονότα αυτού του event, οδήγησαν στη σύλληψη του Captain America, και στη “δολοφονία” του. Λεπτομέρειες για το τελευταίο, στο CAPTAIN AMERICA #25, για το οποίο έχουμε και δεύτερο review, όπως αρμόζει στις σημαντικές κυκλοφορίες. Τέλος, όσοι δεν θέλουν να χάσουν το μοιρολόι, υπάρχουν τα FALLEN SON – THE DEATH OF CAPTAIN AMERICA: WOLVERINE και FALLEN SON – THE DEATH OF CAPTAIN AMERICA: AVENGERS.