Anime Bits & Pieces

Χαίρετε, δεν θα σας κρατήσω πολύ. Κατά το σύνηθες σερφάρισμα στο internet, έπεσα πάνω σε δύο “μεζεδάκια”, που είπα να μοιραστώ, γύρω από το καλοκαιρινό barbecue.

Το πρώτο αφορά τη νέα σειρά THUNDERCATS (της οποίας τα πρώτα επεισόδια θα κάνω review προσεχώς). Στις 18 Οκτωβρίου 2011, θα κυκλοφορήσει σε DVD το THUNDERCATS SEASON 1 – ΒΟΟΚ 1, το οποίο θα περιέχει τα πρώτα 8 επεισόδια της σειράς, προς 20 δολάρια, ήτοι 14 ευρώ με τη σημερινή αντιστοιχία (αν υπάρχει τότε ακόμα το ευρώ). Όχι κι άσχημα.

Το δεύτερο αφορά ένα από τα αγαπημένα μου anime όλων των εποχών, το HUNTER X HUNTER, κατά κάποιον τρόπο τον “μπαμπά” των σύγχρονων shounen (με το DRAGONBALL να είναι ο “παππούς”). Το νέο, λοιπόν, είναι ότι το Studio MADhouse θα κάνει ένα retelling της σειράς, πιο στενά βασισμένο στο πρωτότυπο manga του Yoshihiro Togashi. Είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα στροφή σε κάτι κλασσικό, μετά τις πρόσφατες (κατά τη γνώμη μου) αστοχίες της βιομηχανίας και ελπίζω να μην απογοητεύσει. Για όσους, ίσως, δεν θυμούνται το HUNTER X HUNTER, μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα εδώ (κάντε κάμποσο scroll-down) και να δείτε από κάτω το opening και το τελικό ending του τρίτου OVA της αρχικής σειράς.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=aw0lzSM8HJ0&feature=related[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=pTnSDFcj7M8&feature=related[/youtube]