COWBOYS & ALIENS: Πρεμιέρα Και Διαγωνισμός

Στις 15 Σεπτεμβρίου 2011 θα κάνει την πρεμιέρα της στους ελληνικούς κινηματογράφους η ταινία COWBOYS & ALIENS! Η ταινία είναι βασισμένη στο comic που δημιούργησε ο Scott Mitchell Rosenberg, έγραψαν οι Fred Van Lente και Andrew Foley και εικονογράφησαν οι Dennis Calero και Luciano Lima και πραγματεύεται την επίθεση εξωγήινων στην Άγρια Δύση του 1873!

Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Daniel Craig, Harrison Ford και Olivia Wilde και η σκηνοθεσία φέρει την υπογραφή του σκηνοθέτη του IRON MAN, Jon Favreau.

Με την ευκαιρία, λοιπόν, της πρεμιέρας της ταινίας στις ελληνικές αίθουσας, το Comicdom, σε συνεργασία με τη UIP, σας δίνει την ευκαιρία να κερδίσετε δώρα με το λογότυπο της ταινίας! Στείλτε mail στο comicdom@comicdom.gr με την ένδειξη “COWBOYS & ALIENS ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ” και το ονοματεπώνυμό σας μέχρι τις 16 Σεπτεμβρίου, μία ημέρα μετά την πρεμιέρα της ταινίας, και μπείτε στην κλήρωση για να κερδίσετε ένα bracelet watch ή ένα από τα 15 magnetic bottle openers με το λογότυπο της ταινίας! Οι νικητές θα ανακοινωθούν τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου στο Comicdom.gr.

Δείτε το trailer της ταινίας:

[flv]http://www.comicdom.gr/wp-content/uploads/2011/09/COWBOYS_AND_ALIENS_TRL_G_16x9_ELL_SUBB_online_79512806.flv[/flv]