Ένα Tardis Για Τη Γάτα Σου

Νομίζω ότι δεν πρέπει να υπάρχει καμία αμφιβολία ότι το DOCTOR WHO αποτελεί ένα από τα φαινόμενα στην Ιστορία της Τηλεόρασης. Με πάνω από 40 χρόνια τηλεοπτικής παρουσίας (άσχετα αν έκανε ένα διάλειμμα 20 ετών), έχει αποκτήσει οπαδούς που η λέξη “φανατικός” δεν φτάνει, νομίζω, να τους περιγράψει. Την εμφάνισή του στα comics, την έκανε σχεδόν από την αρχή, με ένα strip που δημοσιευόταν στο περιοδικό TV COMIC, αργότερα στο DOCTOR WHO MAGAZINE, ενώ πλέον η IDW εκδίδει τις περιπέτειες του γιατρού, στον ομώνυμο τίτλο.

Όπως ήταν αναμενόμενο, γύρω από τη σειρά και τους πρωταγωνιστές της έχει αναπτυχθεί μια μεγάλη βιομηχανία για να καλύψει τη ζήτηση σε merchandise και memorabilia. Αυτό, όμως, δεν είναι αρκετό για τον whovian, ο οποίος όχι μόνο θέλει να έχει στην κατοχή του κάτι από το DOCTOR WHO universe, αλλά θέλει και να το έχει φτιάξει ο ίδιος.

Ψάχνοντας κανείς στο internet, θα βρει ατελείωτα tutorials και tips για το πώς να φτιάξει το δικό του sonic screwdriver, το πασίγνωστο κασκώλ, αλλά και το Tardis. Κάντε ένα διάλειμμα και δείτε αυτόν τον πιτσιρίκο να σας εξηγεί πώς να φτιάξετε ένα sonic screwdriver. (Μπορεί να είναι Αμερικανός, αλλά έχει και Βρετανική καταγωγή!)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ALmEdav3R2w[/youtube]

Αν δεν πάθατε καρδιακή προσβολή, νομίζοντας ότι θα ακρωτηριαστεί με το ψαλίδι, να επιστρέψουμε στο θέμα μας, που είναι το Tardis. Ήξερα, λοιπόν, ότι πολλοί είναι αυτοί που έχουν φτιάξει ένα Tardis, είτε σε κλίμακα, είτε σε πλήρες μέγεθος. Στο κάτω-κάτω, ένα κουτί είναι, σωστά; Είναι ένα project που, για κάποιον που ασχολείται με κατασκευές, δεν πρέπει να φαντάζει τραγικά δύσκολο. Το ότι θα έβρισκα ένα forum αφιερωμένο στην κατασκευή ενός Tardis, όμως, δεν το περίμενα. Εάν, λοιπόν, ενδιαφέρεστε να φτιάξετε το δικό σας Tardis, ή μέρος αυτού, δεν έχετε παρά να κάνετε μια βόλτα από το Tardis Builders.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ένα από τα projects που ξεχώρισα, ήταν ένα Tardis/χώρος παιχνιδού για γάτες. Ναι, καλά διαβάσατε. Ο astromark ήθελε να φτιάξει κάτι ξεχωριστό για το γατάκι του και ευτυχώς για τους υπόλοιπους γατόφιλους whovians εκεί έξω, σας έχει μια πληθώρα φωτογραφιών από όλα τα στάδια κατασκευής.

Προμηθευτείτε ξύλο, πριόνια και λοιπά υλικά και εργαλεία και ξεκινήστε.

Σ.Σ.: Η πρώτη φωτογραφία προέρχεται από το Cats Where They Don’t Belong.