1o Book Night Στην Αθήνα Από Το Public

Τα καταστήματα Public μας ενημερώνουν για το πρώτο Book Night, που διοργανώνεται στο πλαίσιο της εκστρατείας για τη διάδοση της ανάγνωσης. Μάθετε περισσότερα στο σχετικό Δελτίο Τύπου.

1ο Book Night στην Αθήνα από τα καταστήματα Public!
Η μεγαλύτερη δράση στο πλαίσιο της εκστρατείας του Public για τη
διάδοση της ανάγνωσης
“Κάποιο βιβλίο μιλάει για σένα; To έχεις διαβάσει;”

Την Πέμπτη 6 Οκτωβρίου στις 20:00, τα καταστήματα Public (www.public.gr) και το Public Book Friends, στo πλαίσιο της εκστρατείας για τη διάδοση της ανάγνωσης, διοργανώνουν το 1ο Book Night, που θα πραγματοποιηθεί στη Στοά του Βιβλίου (Πεσμαζόγλου 5 & Σταδίου, Αρσάκειο Μέγαρο).

Τα καταστήματα Public σας προσκαλούν σε μια όμορφη βραδιά, με εισιτήριο ένα ή περισσότερα βιβλία από τα βιβλιοθήκη σας τα οποία θα δοθούν για την ενίσχυση των βιβλιοθηκών φορέων όπως οι Φυλακές Γυναικών Ελαιώνα, το Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας, οι Παιδικές Καταστηνώσεις Χαρούμενα Παιδιά – Χαρούμενα Νιάτα, το Σισμανόγλειο νοσοκομείο, το Νοσοκομείο Παίδων «Π & Α Κυριακού» και το Γηροκομείο Αθηνών.

Με εισιτήριο ένα βιβλίο από τη βιβλιοθήκη σας μπορείτε να παρακολουθήσετε τα παρακάτω:

– Μουσική από γνωστούς DJ & ραδιοφωνικούς παραγωγούς
– Συμμετέχουν μουσικά ο Χρήστος Θηβαίος, η Νατάσσα Μποφίλιου & Ελένη Τσαλιγοπούλου
– Παρουσίαση του αγαπημένου τους βιβλίο των Γιώργο Αμιρά, Νίκο Ορφανό & Φώτη Σεργουλόπουλο
– Comic art που διοργανώνεται από την Comicdom Press, με τη συμμετοχή των καλλιτέχνών Σπύρου Δερβενιώτη, Μιχάλη Διαλυνά, Γιώργου Μπότσου & Αλέξιας Οθωναίου, που θα σχεδιάζουν live μπροστά στο κοινό
– Συνάντηση με συγγραφείς στο «καφενείο» των συγγραφέωνΤη βραδιά θα συντονίσουν οι Θοδωρής Βαμβακάρης & Τάκης Γιαννούτσος.

Παράλληλα θα δημιουργηθεί το «Βιβλίο του Κόσμου», στο οποίο οι προσκεκλημένοι και οι συγγραφείς θα γράψουν όλοι μαζί μια ιστορία.

Στο πλαίσιο της εκστρατείας “Κάποιο βιβλίο μιλάει για σένα; To έχεις διαβάσει;”, υπό την αιγίδα του Εθνικού Κέντρου Βιβλίου, τα Public (www.public.gr) θα χαρίσουν μια όμορφη βραδιά με τη συμμετοχή συγγραφέων, εικαστικών & μουσικών, με στόχο την ανάδειξη του βιβλίου σε έναν μοναδικό φίλο και τη βοήθεια συνανθρώπων μας που την έχουν ανάγκη.

Υπό την αιγίδα:

 

 

 

Μεγάλος αρωγός οι σοκολάτες:

 

 

Υποστηρικτές: ΣTOA TOY BIBΛΙΟΥ, COCO-MAT & TETRA PAK