AMALA’S BLADE Των Steve Horton Και Μιχάλη Διαλυνά Από Τη Dark Horse!

Η Dark Horse ανακοινώνει την κυκλοφορία μιας νέας ιστορίας σε τρία μέρη, με τίτλο AMALA’S BLADE, σε σενάριο του Steve Horton και σχέδιο του “δικού μας” Μιχάλη Διαλυνά!

DARK HORSE PRESENTS: AMALA’S BLADE

Το AMALA’S BLADE θα κυκλοφορήσει σε τρεις συνέχειες, μέσω της ανθολογίας DARK HORSE PRESENTS. Το σενάριο υπογράφει ο Steve Horton (DC HOLIDAY SPECIAL, SUPERMAN 80-PAGE-GIANT) και το σχέδιο ο Μιχάλης Διαλυνάς (POPGUN, TRINKETS, SWAN SONGS).

Σύμφωνα με τον Steve Horton, “το AMALA’S BLADE είναι μια επική ιστορία steam punk-με-σπαθιά που πάντα ήθελα να γράψω. Χάρη στον εξαιρετικό και ταλαντούχο artist Μιχάλη Διαλυνά, φέραμε την Amala στη ζωή. Και χάρη στη Dark Horse, βρήκαμε μια εκπληκτική εκδοτική που μας υποστήριξε με τα τρία τεύχη του DARK HORSE PRESENTS. Αυτή η ιστορία διαθέτει καρδιά, μάχες με σπαθιά, σαρκασμό, εκδίκηση, πειρατές, τεχνολογικά τροποποιημένους κακούς, μια steampunk ηρωίδα και μια μαϊμού-ρομπότ-πειρατή. Τι άλλο χρειάζεστε;”

To ΑΜΑLA’S BLADE θα σημοσιευθεί στα DARK HORSE PRESENTS #9, #10 και #11. Το #9 θα κυκλοφορήσει στις ΗΠΑ στις 22 Φεβρουαρίου του 2012.